Ο ανατρεπτικός Θρύλος του Αυγούστου

Βρίσκει τον εαυτό του ο Ολυμπιακός και οι στοιχηματικές του δίνουν ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες και για το πρωτάθλημα!

Ο ανατρεπτικός Θρύλος του Αυγούστου

Για θυμηθείτε τι γινόταν στις αρχές Αυγούστου. Ανησυχία και γκρίνια. Τι κάνει ο Ολυμπιακός; Πού βαδίζει ο Ολυμπιακός; Πού πάει με αυτούς τους παίκτες; Μπορεί να μείνει έξω από τους ομίλους του Europa League. Είναι κατώτερος και από τον ΠΑΟΚ και από την ΑΕΚ. Πώς θα διεκδικήσει πρωτάθλημα;

Τέτοιες φράσεις ακούγονταν καθημερινά. Πλέον, την τελευταία μέρα του Αυγούστου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει σημαντικά διαπιστευτήρια αξίας. Έφτασε στα γκρουπ του Europa League αήττητος και με τρεις νίκες απέναντι σε Λουκέρνη και Μπέρνλι. Αφού ανταπεξέρχεται ακόμα και σε πιο έτοιμους αντιπάλους, ακόμα και τη μέρα που δεν μαγεύει με την απόδοσή του, σημαίνει ότι το ταβάνι της απόδοσής του είναι πολύ ψηλότερα απ’ όσο φαντάζονταν πολλοί.

Βήμα – βήμα το πήγαινε μέσα στο μήνα και κάθε δυσάρεστη κατάσταση άλλαζε μία - μία. Τα έφερνε όλα υπέρ του, όπως γράφαμε και τις προάλλες. Την προηγούμενη εβδομάδα τονίσαμε ότι μπορεί να διαψεύσει και όσους πίστευαν ότι δεν έχει μεγάλη τύχη στο πρωτάθλημα.

Και τώρα που μιλάμε έχουν αρχίσει να «προβληματίζονται» μαζί του σοβαρά και οι στοιχηματικές εταιρείες. Το περασμένο Σάββατο πρώτο φαβορί για τον τίτλο στην Ελλάδα ήταν ο ΠΑΟΚ με το ευτελές 1,80, δεύτερο η ΑΕΚ με το μεγάλο 3,75 και τρίτο ο Ολυμπιακός με το απίστευτο 4,00.

Πλέον, έχει αλλάξει και αυτή η κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος επικρατέστερος, αλλά το 1,80 έγινε 2,20. Όλοι κατάλαβαν ότι η ομάδα του Λουτσέσκου δεν είναι ούτε η Γιουβέντους ούτε η Μπάγερν. Και δεν θα περάσει εύκολα στη σεζόν έχοντας δίπλα του σοβαρούς διεκδικητές.

Ο Ολυμπιακός από τρίτος, θεωρείται πλέον δεύτερος επικρατέστερος και η τιμή του για να στεφθεί πρωταθλητής έπεσε στο 2,75! Από το 4,00 στο 2,75. Και αν συνεχίσει έτσι, θα το ρίξει κι άλλο.

Όσο για την ΑΕΚ, από δεύτερη πέρασε τρίτη και το 3,75 έγινε 5,00!

Σε στοιχηματικό επίπεδο, πήραμε χθες το μεγάλων αποδόσεων Χ2 του Ολυμπιακού και τα περισσότερα από τα Over που εντοπίσαμε. Απόψε, ποντάρουμε μόνο στο over 2,5 του αγώνα του Αννόβερου με τη Ντόρτμουντ και με τον άσο της Παλέσμο στη Β’ Ιταλίας. Αντίπαλός της η Κρεμονέζε.