Από το Καραϊσκάκη σε όλη την Ευρώπη

Περιορίζουμε το ρίσκο όσο γίνεται περισσότερο.

Από το Καραϊσκάκη σε όλη την Ευρώπη

Αρκετοί αγώνες με εμφανή φαβορί αποτελούν το σημερινό πρόγραμμα. Προσθέτουμε, αφαιρούμε και διαλέγουμε όσα σημεία συνοδεύονται από αξιοπρεπείς αποδόσεις.

Ας κάνουμε την πρώτη απόπειρα στην Πολωνία. Η Λέγκια Βαρσοβίας προσπαθεί να αφήσει πίσω της όλες τις ευρωσυμφορές που τη βρήκαν μέσα στο καλοκαίρι. Ευρισκόμενη σε βαθιά κρίση, προσπαθεί να ανακάμψει. Ο Σα Πίντο κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να δώσει σύνθημα για αλλαγή σελίδας. Η φιλοξενούμενη Βίσλα Πλοκ είναι ίσως κατάλληλος αντίπαλος για να ανακάμψει η Λέγκια. Αγνοεί τα νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές, έχει δεχτεί γκολ σε όλες και απέσπασε μόνο δύο ισοπαλίες στο διάστημα αυτό.

Πάμε και στη Σουηδία. Από τις θέσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έφτασε στο κατώφλι της πρώτης και προνομιούχου τριάδας (εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Η Έστερσουντ εκδηλώσει δυναμική αντεπίθεση εδώ και δύο μήνες. Καλείται να αποδείξει ότι η ήττα στο καμίνι της Γκέτεμποργκ ήταν μια παρένθεση ή αλλιώς μια στιγμή που κάποτε θα ερχόταν ύστερα από μπαράζ επιτυχιών. Άσος κόντρα στη μεσαίων δυνατοτήτων Σούντσβαλ.

Στο μεταξύ, έχει πατήσει γκάζι η Ρόζενμποργκ. Κερδίζει συνέχεια σε Νορβηγία και Europa League. Εντός συνόρων κατέχει τη δεύτερη θέση πίσω από τη Μπραν και σκοπός της είναι φυσικά η κορυφή. Στο χέρι της να καταβάλει τη Στρόμσγκοντσετ.

Κλείνουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο Καραϊσκάκη αναζητάμε αξία. Συνδυάζουμε τον άσο του Ολυμπιακού με το Over 2,5 στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δεν ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει ήδη τρεις επίσημους αγώνες και έχουν σημειώσει 10 γκολ, 7 συνολικά στη Λουκέρνη και τρία στη Μπέρνλι. Αν διαπεράσουν νωρίς το αμυντικό τείχος του Λεβαδειακού, ενδέχεται να φτάσουν στο σκορ σε υψηλά επίπεδα.