Και ξανά στο ταμείο!

Νέες μεγάλες μουντιαλικές νίκες...

Και ξανά στο ταμείο!

Στο ξεκίνημα του Μουντιάλ βλέπαμε σωρεία εκπλήξεων. Σε φίλαθλο επίπεδο παρακολουθούσαμε ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά σε στοιχηματικό υπήρχε γκρίνια. Από την τρίτη αγωνιστική και μετά όμως, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και σταδιακά έγινε πολύ καλή με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Θα τελειώσει το Μουντιάλ και θα αρχίσουν να μας λείπουν όλα. Και οι αγώνες και τα χρώματα της διοργάνωσης και τα… ταμεία. Και χθες όλες οι κύριες (και όχι μόνο) προτάσεις πήγαν κατ’ ευχήν.

Στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Αγγλία πήραμε και το διπλό και τα 2-3 γκολ. Και σε αυτή της Κροατίας με τη Ρωσία πληρωθήκαμε και με το under 2,5 και με την ισοπαλία.

Τα προσθέτουμε όλα στο λογαριασμό μας και το συνολικό πρόσημο του τουρνουά βγαίνει θετικότατο, αφού καθημερινά προκύπτουν αρκετές κερδοφόρες κινήσεις.

Πλέον απέμειναν τρεις αναμετρήσεις για το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κοντά σ’ αυτές και ο άχαρος μικρός τελικός. Όπως παρατηρούμε τα ημιτελικά, η Γαλλία υπολογίζεται ως φαβορί έναντι του Βελγίου σε αγώνα που και οι δύο ομάδες προσφέρονται σε υψηλές τιμές. Επικρατέστερη και η Αγγλία έναντι της Κροατίας, εδώ με μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στην ομάδα που βρίσκεται θεωρητικά πιο κοντά στη νίκη και την αντίπαλό της.

Μια πρόγευση κάνουμε και ανήμερα των αγώνων θα τα γράφουμε όλα αναλυτικά. Όσο για το νικητή διοργάνωσης, η Γαλλία, σύμφωνα με τους μπουκ πάντα, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει στο τέλος. Γύρω από το 3,00 οροθετούνται οι τιμές της. Το Νο 2 είναι η Αγγλία με ύψος μεταξύ 3,60 και 3,80 και αμέσως μετά ακολουθούν οι Βέλγοι (3,80 και κάτι). Η Κροατία ξεπερνά το 5,00 και μάλλον είναι λογικό, αφού δεν έχει πείσει με την απόδοσή της παρά το κρύο αίμα των διεθνών της στη διαδικασία των πέναλτι.