Το ευχαριστηθήκαμε

Ταμείο με έξι σωστές προτάσεις σε δύο ματς βγάλαμε!

Το ευχαριστηθήκαμε

Νέα «μεγάλη εμφάνιση» από το fosonline.gr στο Μουντιάλ. Δύο αγώνες είχε χθες, έξι σωστές προτάσεις προέκυψαν και μέσα σε τρία 24ωρα κάναμε δεύτερη ανάληψη, αυτή τη φορά ακόμα μεγαλύτερη.

Είχαμε μιλήσει για τα προφανή στα ματς Βραζιλία – Μεξικό και Βέλγιο – Ιαπωνία. Επιβεβαιώθηκαν και οι δύο άσο. Στη «Σελεσάο» πήραμε και τις μεγάλες αποδόσεις των 2-3 γκολ, και του να σημειωθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Για επιστέγασμα των παραπάνω είχαμε και τις τεράστιες τιμές του ακριβούς σκορ.

Στο παιχνίδι των «Σαμουράι» είχαμε κέρδος από τον άκρως αγχωτικό άσο και από το over 2,5.

Συνεχίζουμε με την τελευταία μέρα της φάσης των «16». Δύο ζευγάρια απέμειναν. Το απόγευμα θα αναμετρηθεί η Σουηδία με την Ελβετία. Οι Σκανδιναβοί θεωρούταν ως η ασθενέστερη ευρωπαϊκή Εθνική. Όμως, αφενός νίκησε τη Ν. Κορέα, συνέτριψε το Μεξικό και ενδιάμεσα είχε λυγίσει στο 95’ στη γερμανική πίεση. Πιστεύουμε πως έχει κι άλλα να δώσει στη διοργάνωση, αφού ξεχειλίζει από πάθος και ομοιογένεια. Χαρακτηριστικό της ότι έχει φτάσει ως εδώ με γκολ κατά κύριο λόγο της αμυντικής της τετράδας!

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Ελβετία που θα παραταχθεί χωρίς τα δύο τέταρτα της οπισθοφυλακής της. Ο Λιχστάινερ και ο Σαρ είναι τιμωρημένοι. Ποντάρουμε σε πρόκριση των Σουηδών και σε under 2,5 στο παιχνίδι.

Το βράδυ θα απολαύσουμε μάλλον εντυπωσιακό ματς. Δύο ομάδες από εντελώς διαφορετικές χώρες, αλλά με επιθετικό τρόπο λειτουργίας. Κολομβία από τη μία, Αγγλία από την άλλη. Οι «καφετέρος» έχουν ένα από τα πιο συμπαθητικά σύνολα της διοργάνωσης. Συνδυάζουν δυναμισμό με τεχνική, έχουν και σημεία αναφοράς (Φαλκάο). Όμως, χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες (θα είναι πιθανότατα στον πάγκο) οι παραγωγικές δυνάμεις τους περιορίζονται.

Οι Άγγλοι είναι ξεκούραστοι. Με 9 αλλαγές παρατάχθηκαν κόντρα στο Βέλγιο στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Έχουν βγάλει φρεσκάδα και ωραία κινητικότητα στα παιχνίδια τους. Έχουν πολλές επιθετικές λύσεις και φορ σαν τον μοναδικό Χάρι Κέιν. Ύστερα από δεκαετίες έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιστορική πορεία. Αν προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Σουηδίας και Ελβετίας. Ο δρόμος για τα ημιτελικά είναι ανοιχτός. Αρκεί να κερδίσουν το βράδυ.

Μπορούν. Διπλό, GOAL και over 2,5 με εμπνεύσεις για σκορ το 1-2 και το 2-3 για να απολαύσουμε με στοίχημα και αυτό το μουντιαλικό βράδυ.