Το ταμείο των «16»!

100% έβγαλε ξανά το fosonline.gr στο Μουντιάλ.

Το ταμείο των «16»!

Το ξεκίνημα της φάσης των «16» ήταν ιδανικό για το στοιχηματικό κομμάτι της ιστοσελίδας μας. Κινηθήκαμε όσο πιο μετρημένα και συνετά γινόταν και πήγαμε ξανά στο ταμείο για ανάληψη. Πέρασε πανηγυρικά το GOAL στη μάχη της Γαλλίας με την Αργεντινή και πήραμε απόδοση επί 1,90! Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε εξίσου εύκολα το Over 1,5.

Κοντά σ’ αυτά πήραμε και το 1,75 που προσέφερε η πρόκριση της Ουρουγουάης και η βραδινή ποδοσφαιρική μας απόλαυση απογειώθηκε.

Παρατηρούμε τα σημερινά παιχνίδια τώρα και έχουμε στο νου μας κάποιες κινήσεις που μπορεί να μας αποφέρουν νέο κέρδος.

Αναφορικά με την αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Ρωσία λοιπόν, βλέπουμε τους «φούριας ρόχας» στο 1,55 σε ματς που αν διεξαγόταν στο προηγούμενο διάστημα η απόδοση μπορεί και να μην ξεπερνούσε το 1,25. Οι παίκτες του Ιέρο είναι πολύ πιο έμπειροι από τους Ρώσους, οι οποίο δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση των αντιπάλων τους.

Άσος λοιπόν και πιθανότητες για over 2,5, καθώς η «αρκούδα» υπό την πίεση του κοινού της Μόσχας και του βάρους του τίτλου της οικοδέσποινας, κάποια στιγμή ενδέχεται να ρισκάρει περισσότερο. Ειδικά αν μείνει πίσω στο σκορ νωρίς.

Το κέντρο άμυνας των Ρώσων δεν φημίζεται για την ταχύτητά του, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον Ντιέγκο Κόστα, τον Ινιέστα και τον Ίσκο να δημιουργήσουν επανειλημμένως προϋποθέσεις για γκολ. Ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να προταθεί και για anytime σκόρερ.

Στο μεταξύ, αναμετράται και η Κροατία με τη Δανία. Όντως, εντυπωσίασαν οι Κροάτες, αλλά είναι διαφορετικό πράγμα να αγωνίζονται με τον τίτλο του αουτσάιντερ (όπως στον αγώνα με την Αργεντινή) και άλλο να παρατάσσονται ως φαβορί. Και η Δανία δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, ειδικά από τη στιγμή που δεν αισθάνεται καμία πίεση. 2-3 γκολ.