Επιτέλους «τα σπάσαμε»!

Μουντιαλικός στοιχηματικός θρίαμβος για το fosonline.gr με απόλυτη επτάδα προτάσεων σε τρεις αγώνες! Ποιές οι προτάσεις της ιστοσελίδας μας για τα παιχνίδια της Κυριακής (24/6).

Επιτέλους «τα σπάσαμε»!

Αυτό κυνηγούσαμε, αυτό πλησιάσαμε τις προηγούμενες μέρες, αυτό θέλαμε, αυτό περιμέναμε και επιτέλους αυτό κερδίσαμε. Επτά προτάσεις σε τρία ματς και επιβεβαιώθηκαν όλες!

Μόνο στο παιχνίδι της Γερμανίας με τη Σουηδία πήραμε τον (αγχωτικό βέβαια) άσο, το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ρόις να χριστεί σκόρερ. Στην αναμέτρηση του Μεξικού με τη Νότια Κορέα είδαμε και τη νίκη των Μεξικανών και το Over 2,5. Και στο Βέλγιο – Τυνησία κερδίσαμε και με το μικρό άσο – στήριγμα και με τον Αζάρ σκόρερ.

Τώρα κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα σήμερα. Υπάρχει ένας αγώνας με εμφανέστατο φαβορί και άλλα δύο που είναι ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα.

Με το προφανές μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικό στοιχηματικό παιχνίδι. Παρατηρώντας τα δρώμενα στον έβδομο όμιλο, το Βέλγιο ήδη μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με διαφορά τερμάτων 8-2. Απομένουν τα τυπικά για την πρόκριση και έχει πάρει προβάδισμα και για την πρωτιά σε περίπτωση που προκύψει ισοβαθμία (πρώτο κριτήριο η διαφορά τερμάτων, δεύτερο η καλύτερη επίθεση και τρίτο το μεταξύ των ισοβαθμούντων ματς).

Οι Άγγλοι θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν. Και η αλήθεια είναι ότι επιθετικά μπορούν να βγάλουν μεγάλη ενέργεια, ώστε να απορυθμίσουν την άμυνα του αδύναμου όπως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα Παναμά. Συνεπώς ο μικρός άσος μπορεί να συνδυαστεί με over 2,5 (και σε καλή απόδοση μάλιστα) ή να πάρουμε σκέτα τα πολλά γκολ.

Και αφού περιμένουμε ευρύ σκορ, ο Χάρι Κέιν είναι ο πρώτος υποψήφιος για να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Ως δεύτερη επιλογή σκεφτόμαστε τον Ράσφορντ που μπορεί να «χτυπήσει» και από τα άκρα με την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο. Και αν θυμηθούμε την εικόνα των Παναμέζων στην πρεμιέρα, από τα άκρα δέχτηκε πολλές φάσεις.

Τα άλλα δύο ματς όπως είπαμε είναι πιο δύσκολα. Τα παρατηρούμε με χαλαρό τρόπο και στεκόμαστε στις ομάδες που άφησαν καλύτερες εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Για παράδειγμα η Σενεγάλη ήταν πειθαρχημένη, γρήγορη και δυναμική τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Μπορεί να καταβάλει την Ιαπωνία, η οποία ναι μεν νίκησε την Κολομβία, αλλά οι «καφετέρος» αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το τρίτο λεπτό. Και στο τέλος θα μπορούσαν και να ισοφαρίσουν.

Όσο για τη σύγκρουση της Πολωνίας με την Κολομβία κρατάμε τη μέση λύση των 2-3 τερμάτων. Και οι δύο έχουν ανάγκη τη νίκη. Θα τη διεκδικήσουν, ενδεχομένως να σκοράρουν κιόλας, αλλά σε περίπτωση που προηγηθούν δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν απρόσκοπτα.