Ο Μαραθώνιος της Ρόδου στην Marathon Expo

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου θα έχει και φέτος δυναμική παρουσία στην Marathon Expo στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου, με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους δρομείς.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου στην Marathon Expo

Ο Μαραθώνιος που θα γίνει στη Ρόδου στις 14 Απριλίου 2019, θα βρίσκεται στο Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αριθμό 46 στον 1ο όροφο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τον αγώνα που θα γίνει για 6η συνεχή χρονιά και πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Νοτιανατολικού Αιγαίου.

Παράλληλα, τρεις τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα της επιλογής τους και διαμονή για δυο άτομα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ρόδου, στη διάρκεια του αγώνα.

Για να γίνει αυτό πρέπει:

Να αναζητήστε το χάρτινο βραχιολάκι με το σήμα του αγώνα στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να στείλετε μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook @roadstorhodes τον αριθμό που θα βρείτε τυπωμένο στο βραχιολάκι με το #runrhodes. Ετσι θα μπείτε στην κλήρωση για τρία πακέτα διαμονής και 10 δωρεάν συμμετοχές στους αγώνες του επόμενου Μαραθωνίου Ροδου.

Για να σας φτιάξουμε, όμως και τη διάθεση, σας κερνάμε και Ροδίτικα μελεκούνια, το τοπικό super food, από τον χορηγό του αγώνα «Μελισσοκομική Δωδεκανήσου».

Η Μarathon Expo ανοίγει τις πύλες της το μεσημέρι της Πέμπτης και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, την οποία ο Μαραθώνιος της Ρόδου ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη φιλοξενία, δήλωσε:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, χτίζει σταθερά και μεθοδικά το αθλητικό-τουριστικό της προφίλ. Ενισχύει τον αθλητισμό και τον παντρεύει με τους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, στοχεύοντας στην ανάδειξη των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο. Διαπιστώνουμε στην πράξη ότι με αφορμή τη συμμετοχή σε αθλητικά γεγονότα, ενισχύονται τα ταξίδια ενώ προβάλλεται παράλληλα μέσα από τις διοργανώσεις αυτές ο εκάστοτε προορισμός στις τουριστικές αγορές.

Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα πραγματοποιούνται σημαντικοί δρομικοί αγώνες και γενικότερα αθλητικές διοργανώσεις που ενισχύουν την τουριστική εικόνα των προορισμών. Κάποιες αθλητικές εκδηλώσεις, όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου αποτελούν θεσμούς, ενώ άλλες βρίσκονται πολύ κοντά στο στάδιο της καθιέρωσης. Όλα αυτά τα δρώμενα πραγματοποιούνται στην αρχή και στο τέλος της σεζόν με την καθοδήγηση της ΠΝΑΙ, για να συμβάλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας και στην προσέλκυση ενός κοινού με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα, κάτι που είναι η βασική μας επιδίωξη».

Στο περίπτερο του Μαραθωνίου Ρόδου θα προβάλλεται και το promo video του αγώνα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://rhodesmarathon.gr