Έκλεστοουν: Έγινε πατέρας στα 89 του!

Πατέρας για τέταρτη φορά έγινε το πρώην αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, καθώς η σύζυγος του Φαμπιάνα Φλόσι έφερε στον κόσμο τον γιο τους. 

Έκλεστοουν: Έγινε πατέρας στα 89 του!

Τι και αν διανύει το 89ο έτος της ηλικίας του ο Μπέρνι Έκλεστοουν έγινε για τέταρτη φορά πατέρας, με τη 44χρονη σύζυγο του Φαμπιάνα Φλόσι να φέρνει στη ζωή το γιο τους, Έις.

Το πρώην αφεντικό της Formula 1 παρά το γεγονός πως είναι και προπάππους θέλησε να αποκτήσει ένα παιδί με τη Βραζιλιάνα σύντροφο του την οποία παντρεύτηκε το 2012.

Ο Έκλεστοουν έχει ήδη τρεις κόρες, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Η μεγαλύτερη κόρη του είναι η 65χρονη Ντέμπορα και την απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, την Άιβι Μπάμφορντ. Ακολούθησαν οι άλλες δύο κόρες του, η 35χρονη Ταμάρα και η 31χρονη Πέτρα. Τις απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Σλάβικα Ράντιτς, μοντέλο από την Κροατία. Ο Μπέρνι και η Σλάβικα έμειναν μαζί επί 24 χρόνια και πήραν διαζύγιο το 2009. Τρία χρόνια αργότερα ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τη Φλόσι, η οποία ήταν τότε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του βραζιλιάνικου Grand Prix.