Η βόλτα των Καμαρά, Μπα, Σισέ στην Ακρόπολη (pics)

Οι Καμαρά, Σισέ, και Μπα εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και έκαναν τη βόλτα τους στην Ακρόπολη.

Η βόλτα των Καμαρά, Μπα, Σισέ στην Ακρόπολη (pics)

Ήμερα ρεπό η Κυριακή για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού λίγο πριν ριχτούν ξανά στη… μάχη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα σε αυτή των play off.

Οι περισσότεροι άδραξαν την ευκαιρία της ελεύθερης ημέρας και έκαναν τη βόλτα τους, χαλάρωσαν, διότι ξέρουν ότι τους περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα και ξεκινάει ένα απαιτητικό καλοκαίρι.

Οι Μαντί Καμαρά, Παπέ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου έκαναν τον περίπατο τους στην Ακρόπολη. Μαζί τους ήταν και ο Πιερ Ισά, ο οποίος είναι ο ατζέντης των τριών ποδοσφαιριστών.

Στη συνέχεια οι τρεις ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" γευμάτισαν στο "οινομαγειρείο των Θεών", που βρίσκεται στην Ακρόπολη. Φυσικά έγιναν αντιληπτοί από αρκετό κόσμο, φωτογραφήθηκαν με φίλους του Ολυμπιακού που τους ζήτησαν το διπλό στην Τούμπα.