Η «Ευλογημένη γιορτή» των Ελ Αραμπί, Ομάρ, Σουντανί, Χασάν (pic)

Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αχμέντ Χασάν και Χιλάλ Σουντανί γιόρτασαν όλοι μαζί το Eid Mubarak ένα έθιμο που δεν αποτελεί μέρος της θρησκείας τους.

Η «Ευλογημένη γιορτή» των Ελ Αραμπί, Ομάρ, Σουντανί, Χασάν (pic)

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά του πλανήτη. Άνθρωποι διαφορετικών θρησκειών, συνηθειών και εθίμων. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τόσο πολύ που δίνει τη δυνατότητα να συνυπάρχουν σε ένα σύνολο τόσοι διαφορετικοί άνθρωπο.

Παράλληλα είναι ένας ωραίος τρόπος για να στέλνουν και μήνυμα κατά του ρατσισμού. Έτσι και στον Ολυμπιακό υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κάθε γωνιά της γης και οι οποίοι φυσικά είναι διαφορετικών θρησκειών.

Ο σεβασμός στα πιστεύω του κάθε ποδοσφαιριστή είναι κάτι πολύ σημαντικό και στον Πειραιά έχουν αποδείξει πως δεν έχουν κανένα θέμα με αυτό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς Μουσουλμάνους που αυτό τον μήνα γιόρταζαν το ραμαζάνι.

Προς το τέλος του ραμαζανιού, όμως, υπάρχει ένα έθιμο να γίνεται μία γιορτή. Πρόκειται για το Eid Mubarak που σημαίνει "Ευλογημένη γιορτή". Δεν αποτελεί μέρος θρησκευτικής υποχρέωσης, αλλά πολιτιστική παράδοση.

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Χιλάλ Σουντανί, Αχμέντ Χασάν και Ομάρ Ελαμπντελαουί γιόρτασαν όλοι μαζί το Eid Mubarak. Δείτε τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Eid Mubarak ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη El Arabi Youssef Officiel (@elarabiyoussef) στις