Δημοσιογράφος της «Guardian» δηλώνει ΑΕΚ και βρίζει τον Ολυμπιακό στο twitter (pics)

O δημοσιογράφος της «Guardian» Μάρτιν Μπέλαμ βρίζει τον Ολυμπιακό (και τον Παναθηναϊκό) στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Δημοσιογράφος της «Guardian» δηλώνει ΑΕΚ και βρίζει τον Ολυμπιακό στο twitter (pics)

O Mάρτιν Μπέλαμ δεν είναι κάποιος τυχαίος δημοσιογράφος. Είναι επικεφαλής του τμήματος των social media στη γνωστή αγγλική εφημερίδα «Guardian».

Όπως διαβάζουμε στο προφίλ του, είναι δημοσιογράφος και δημιουργός ψηφιακών προϊόντων για σχεδόν 20 χρόνια. Έχει εργαστεί στη Mirror Online, στη Sony και στο BBC.

Έχει γράψει και επιμεληθεί βιβλία για τη σειρά Guardian Shorts για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το facebook και το Doctor Who.

Ο Μπέλαμ σε μια κουβέντα με τους ακολούθους του στο twitter αναφέρθηκε στις ομάδες των οποίων είναι οπαδός. Αρχικά μίλησε για την Ιταλία και την Ισπανία. Έγραψε:

«Υποστηρίζω την Ίντερ γιατί όταν το κανάλι 4 άρχισε να δείχνει ιταλικό ποδόσφαιρο στις αρχές της δεκαετίας του '90 η Μίλαν κέρδιζε τα πάντα, οπότε γαμ... αυτά τα παιδιά. Και υποστηρίζω την Εσπανιόλ επειδή πήγα στη Βαρκελώνη και την είδα σε ένα παιχνίδι...».

Στη συνέχεια μίλησε για τις ελληνικές ομάδες τις οποίες γνώρισε από κοντά, καθώς, όπως μας πληροφορεί, έζησε στην Ελλάδα. Γράφει συγκεκριμένα:

«Όταν ζούσα στην Ελλάδα. Ολυμπιακός; Γαμ..., γ...νη ομάδα που κατά κάποιο τρόπο κάθε απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έβγαινε υπέρ της. Ο Παναθηναϊκός; Γαμ...! Εγώ είμαι με την ΑΕΚ που δεν είναι δημοφιλής (σ.σ. χρησιμοποιεί τη λέξη ''unfashionable'' που κυρίως σημαίνει ''ντεμοντέ''). Φοράω ακόμα το καπέλο της ΑΕΚ για να πάω στην Όριεντ τον χειμώνα».

Δείτε την ανάρτηση του Μάρτιν Μπέλαμ: