Αμποάγκουε: Το τσάρτερ για γυναίκες όταν ήταν στον Ολυμπιακό και η συγγνώμη στον Οφορίκουε!

Την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Φέλιξ Αμποάγκουε που μεταξύ άλλων αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία με τον τότε συμπαίκτη του Πίτερ Οφορίκουε αλλά μετά την «πήρε πίσω». 

Αμποάγκουε: Το τσάρτερ για γυναίκες όταν ήταν στον Ολυμπιακό και η συγγνώμη στον Οφορίκουε!

Ύστερα από 21 χρόνια ο Φέλιξ Αμποάγκουε θυμήθηκε τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Με δηλώσεις του ο άλλοτε φορ των «ερυθρόλευκων» στον Asempa FM εξιστόρησε μία άγνωστη ιστορία από τα χρόνια που αγωνιζόταν στο μεγάλο λιμάνι.

Συγκεκριμένα είπε ότι πλήρωσαν μαζί με τον Πίτερ Οφορίκουε 6.000 δολάρια προκειμένου να ναυλώσουν τσάρτερ το οποίο θα τους μετέφερε στην Γκάνα για να φλερτάρουν γυναίκες.

Ο ίδιος ωστόσο μετά τη δημοσιοποίιηση των δηλώσεων του διέψευσε, με ανάρτηση στο facebook, τη συγκεκριμένη αποκάλυψη υποστηρίζοντας πως την έκανε υπό την επήρεια χαπιών.

Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε: «Θα ήθελα να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Πίτερ Οφορίκουε για όσα είπα. Δεν θα μπορούσα να έχω τα χρήματα για να ναυλώσουμε εκείνη την εποχή τσάρτερ. Είχα πονοκέφαλο και πήρα μερικά χάπια όταν παραχώρησα συνέντευξη. Κατάλαβα την επόμενη μέρα πόσο έβλαψα τον Οφορίκουε και την οικογένεια του.

»Χρησιμοποιήσαμε τα χρήματα που κερδίσαμε με ιδρώτα από το ποδόσφαιρο σωστά και δεν τα σκορπίσαμε ποτέ στις γυναίκες. Σε παρακαλώ (Πήτερ) συγχώρεσέ με για αυτά τα ανεπιθύμητα και περιττά σχόλια που έκανα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ελπίζω ότι θα βρεις θέση στην καρδιά σου για να με συγχωρήσεις».