Σάκκαρη: «Ευχαριστούμε όσους αγωνίζονται καθημερινά»

Η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε στα social media όσους εργάζονται καθημερινά για την καταπολέμηση του κορονοϊού, αλλά και όσους ενημερώνουν τους πολίτες με ειλικρίνεια.

Σάκκαρη: «Ευχαριστούμε όσους αγωνίζονται καθημερινά»

Το δικό της «ευχαριστώ» στους αφανείς ήρωες που δίνουν καθημερινό αγώνα για την καταπολέμηση του κορονοϊού εξέφρασε η Μαρία Σάκκαρη.

Με ανάρτησή της στα social media η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε πως συμπλήρωσε μία εβδομάδα σε καραντίνα μαζί με την οικογένειά της τηρώντας τα μέτρα πρόληψης, ενώ ευχαρίστησε όσους εργάζονται καθημερινά για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Συγκεκριμένα έγραψε: «7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. Εμείς θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπό τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία».