ΠΑΟΚ και Μαλαματίνα: Από την απόλυτη αγάπη, στο μίσος…

«ΠΑΟΚ, ρετσίνα, Μαλαματίνα», έλεγε ένα από τα πλέον διάσημα συνθήματα της εξέδρας του ΠΑΟΚ, αλλά η συνεργασία της γνωστής ρετσίνας με τον Άρη έφερε ... πόλεμο

ΠΑΟΚ και Μαλαματίνα: Από την απόλυτη αγάπη, στο μίσος…

Οι φίλοι του «δικέφαλου του βορρά» εδώ και πολλές δεκαετίες είχαν κάνει τη ρετσίνα "Μαλαματίνα" σύνθημα το οποίο τραγουδούσαν σε όποιο γήπεδο ακολουθούσαν την ομάδα τους. Ήταν μια σχέση απόλυτης στοργής και αγάπης η οποία όμως φαίνεται ότι εξελίσσεται στο απόλυτο μίσος!

Και αυτό επειδή η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να γίνει χορηγός του «αιώνιου αντιπάλου» του ΠΑΟΚ, του Άρη.

Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» ένιωσαν ότι προσβλήθηκαν από τη συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» και έκαναν «επίθεση» στη γνωστή εταιρεία μετά τη δημοσιοποίηση της χορηγίας προς την ομάδα του Άρη. Συγκεκριμένα, στα social media του δημοφιλούς ποτού αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για «εμπάργκο» της Μαλαματίνας στην Τούμπα. Είχαν μάλιστα βαπτίσει τη Μαλαματίνα με κόκα κόλα "Τούμπα libre" από το "Cuba Libre" με ρούμι και κόκα κόλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρεία αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση η οποία ήταν μια μικρή «επίθεση αγάπης» προς τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ούτε αυτό δεν κατάφερε να κατευνάσει τη μανία των οπαδών του δικέφαλου του βορρά.

Η ανακοίνωση στο Facebook η οποία έχει από κάτω χιλιάδες σχόλια, αναφέρει:
«Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου. Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!».

Πήρε θέση και ο Σαββίδης, τι ζήτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον υιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, να βγάλει η οικογένεια τη δική της ρετσίνα προκειμένου να τη... σπάσουν στη Μαλαματίνα.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Σαββίδης εξιτάρεται από κάτι τέτοια και άμεσα έθεσε ψηφοφορία στον κόσμο μέσω του Instagram για την ονομασία της Ρετσίνας, τραβώντας στα άκρα το θέμα.

Δείτε τα stories του στο Instagram:

Όπως φαίνεται, μια σχέση απόλυτης αγάπης, καταλήγει σε μίσος. Όπως ακριβώς συμβαίνει πολλές φορές και στην πραγματική ζωή.

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι αν θα ακουστεί ποτέ ξανά το επίμαχο σύνθημα για τη Μαλαματίνα στην Τούμπα ή αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αντικαταστήσουν το επί σειρά δεκαετιών αγαπημένο τους ποτό με κάποιο άλλο…