Tα παιδιά του Μέσι κλωτσάνε με το δεξί (vid)

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, τα παιδιά του Λιονέλ Μέσι εμφανίζονται να προτιμούν να κλωτσούν τη μπάλα με το δεξί τους πόδι κι όχι με το αριστερό όπως ο Αργεντινός «μάγος»

Tα παιδιά του Μέσι κλωτσάνε με το δεξί (vid)

Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι εντυπωσιάζει στους αγωνιστικούς χώρους χρησιμοποιώντας κυρίως το «μαγικό» αριστερό του πόδι. Οι γιοι του, Τιάγκο και Ματέο, δεν φαίνεται να πήραν από τον μπαμπά τους, αφού προτιμούν να κλωτσούν τη μπάλα με το δεξί τους πόδι.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο Αργεντινός «μάγος» της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται μαζί τους γιους του να παίζουν «κορόιδο» τον τεράστιο σκύλο τους. Σε αντίθεση όμως με τον 32χρονο επιθετικό των Καταλανών, οι πιτσιρικάδες φαίνεται πως προτιμούν να χτυπάνε την μπάλα με το δεξί.

Αν το… μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά και οι Τιάγκο και Ματέο θα κληρονομήσουν το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του Λιονέλ Μέσι θα το δείξει το μέλλον.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε πρώτη φάση δεν θα έχουν το μαγικό αριστερό του Αργεντινού αστέρα των «μπαλουγκράνα» και της «αλμπισελέστε».

Δείτε το σχετικό βίντεο: