Πένθος στον Ιωνικό για τον Λεωνίδα Κανελλάκη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ιωνικού, καθώς έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά ο Λεωνίδας Κανελλάκης. 

Πένθος στον Ιωνικό για τον Λεωνίδα Κανελλάκη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ιωνικού, καθώς έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του αείμνηστου και ιστορικού προέδρου των Νικαιωτών, Νίκου και αδελφός του πρώην προέδρου του συλλόγου, Χρήστου.

Οι «κυανόλευκοι» σοκαρισμένοι από τον χαμό του Λεωνίδα Κανελλάκη εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζουν την στήριξή τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω: «H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας, Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα».

Παράλληλα, τη θλίψη του για το θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, εξέφρασε και ο μπασκετικός Ιωνικός, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο χαμό του Λεωνίδα, γιού του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη. Καλό ταξίδι Λεωνίδα».