Βίντεο με το μοντέλο να χτυπά τον Νεϊμάρ (vid)

Η στιγμή που Βραζιλιάνος δέχεται επίθεση σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι - «Θα σε χτυπήσω επειδή με χτύπησες χτες», ακούγεται να λέει η Βραζιλιάνα.

Βίντεο με το μοντέλο να χτυπά τον Νεϊμάρ (vid)

Ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστές το περιβόητο μοντέλο Najila Trindade Mendes de Souza και τον Νεϊμάρ είδε το φως της δημοσιότητας. Αποτελεί μέρος της δικογραφίας και αποκαλύφθηκε από τον βραζιλιάνικο σταθμό Record TV.

Στο βίντεο φαίνεται ο Νεϊμάρ -τον οποίο το μοντέλο έχει καταγγείλει για βιασμό- να φτάνει στο δωμάτιο ξενοδοχείο μαζί με το μοντέλο. Εκεί, αφού ξαπλώνουν μαζί, φορώντας τα ρούχα τους, λίγο αργότερα, το μοντέλο σηκώνεται και επιτίθεται στον Βραζιλιάνο σταρ.

«Θα σε χτυπήσω επειδή με χτύπησες χτες και με άφησες εδώ μόνη», ακούγεται να φωνάζει ενώ του πετά και κάποιο αντικείμενο.

Για το θέμα μίλησε ο πατέρα τους Νεϊμάρ: "Δεν γίνεται να μην υπερασπιστώ το γιο μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μοντάζ στο video. Το μόνο που δείχνει το video είναι πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε επίθεση από αυτή τη γυναίκα.

Του επιτίθεται επιδιώκοντας να τον προκαλέσει για να απαντήσει αλλά γίνεται αντιληπτό πως όλο αυτό ήταν μοντάζ. Η αστυνομία αναζητεί ήδη ολόκληρο το video και εκεί θα βρει τις εικόνες που ψάχνει".