Γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθεώνουν τον Καμπάτσο (vid)

Επίθεση λατρείας από οπαδούς του Ολυμπιακου, μέσω των social media, δέχεται ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φακούντο Καμπάτσο, με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθεώνουν τον Καμπάτσο (vid)

Ο δηλωμένος θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη, Φακούντο Καμπάτσο, ήταν από τις σημαντικές παραμέτρους, που έκριναν... πρόωρα τη σειρά ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό, με 3-0 νίκες υπέρ των Ισπανών.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, με σχόλια "Καμπάτσο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα", "Καμπάτσο αλάνι, έλα στο λιμάνι" κτλ...

Η συμπάθεια με την οποία βλέπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον Καμπάτσο, κρατάει χρόνια... Από το 2015, όταν αμέσως μετά τη λήξη του τελικού της Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ο Αργεντινός πήγε στα αποδυτήρια της ελληνικής ομάδας και ζήτησε τη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, με το αγαπημένο του "Νο7".

Τι είχε δηλώσει τότε; "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη και ήθελα τη φανέλα του".

Σημειώνεται ότι ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν πρωταγωνιστής σε φάση... ελληνορωμαϊκής πάλης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σε παλαιότερο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό.