Κάποτε ήταν «βέλος»- Τώρα παίζει...βελάκια ο Φαν ντερ Φάαρτ

Ο παλαίμαχος Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στο τουρνουά «BDO Denmark Open and Denmark Masters» που θα γίνει στη Δανία τον επόμενο μήνα

Κάποτε ήταν «βέλος»- Τώρα παίζει...βελάκια ο Φαν ντερ Φάαρτ

Το χόμπι του να παίζει βελάκια θα κάνει επάγγελμα ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ. O 36χρονος Ολλανδός ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του πορεία τον περασμένο Νοέμβρη με τη φανέλα της Έσμπιεργκ και πλέον ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα λάβει μέρος στο τουρνουά «BDO Denmark Open and Denmark Masters» που θα γίνει στην Δανία τον επόμενο μήνα, εκεί όπου θα επιδιώξει να δείξει το ταλέντο του και στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του φόρεσε τις φανέλες των Αμβούργο, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Μπέτις, Μίτιλαντ και Έσμπιεργκ, προτού πάρει την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια εξαιτίας και των πολλών τραυματισμών που αντιμετώπισε.

Συνολικά, σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε 537 αναμετρήσεις κι έχει πετύχει 171 γκολ, ενώ παράλληλα φόρεσε τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος 109 φορές και σημείωσε 25 τέρματα.

Σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του με τους «οράνιε» ήταν η συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, όπου η Ολλανδία ηττήθηκε (0-1) από την Ισπανία στην παράταση.