Ο διασυρμός της Ρεάλ και ο Ράμος... στον κόσμο του

Ο αρχηγός της ομάδας της Μαδρίτης βρήκε την ευκαιρία να συνεχίσει τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ του

Ο διασυρμός της Ρεάλ και ο Ράμος... στον κόσμο του

Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία χθες το βράδυ έγινε ακόμα δυσκολότερη. Η ομάδα της Μαδρίτης διασύρθηκε μέσα στο Μπερναμπέου από τον Αγιαξ και φυσικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Για τον Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως αυτό δεν αλλάζει την καθημερινότητά του και κυρίως την αυταρέσκειά του. Αυτή την αίσθηση δίνει και έδωσε και χθες το βράδυ. Η εικόνα του έδειχνε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον εαυτό του και δεν τον απασχολούν πιθανές αντιξοότητες.

Ο αρχηγός της Ρεάλ βρέθηκε χθες στο Μπερναμπέου αλλά όχι απλά για να δει την προσπάθεια των συμπαικτών του απέναντι στον Άγιαξ. Είδε -αν είδε- το ματς από έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο που έχει ονομαστεί «Sr4» και εκεί γύριζε πλάνα για ντοκιμαντέρ με θέμα τον εαυτό του.

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που προφανώς θα περιλαμβάνει και ότι έκανε στο πρώτο ματς. Ότι δηλαδή πήρε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα για να εκτίσει την ποινή του στο χθεσινό ματς και να παίξει στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή στα ημιτελικά. Μόνο που ΟΥΕΦΑ τον τιμώρησε με μια επιπλέον αγωνιστική και ο Αγιαξ τιμώρησε ολόκληρη τη Ρεάλ και έστειλε τον Ράμος να εκτίσει την ποινή του τη νέα σεζόν.