Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως είναι γκέι!

Ο 28χρονος Ολλανδός είχε φορέσει τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά» τη σεζόν 2017-2018.

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως είναι γκέι!

Στην αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλος προχώρησε ο Ραμόν Μαρτίνες Γκιόν, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος Ολλανδός ακραίος προέβη σε αυτή τη δήλωση σε συνέντευξή του στη γαλλική «Le Parisien», τονίζοντας πως το κάνει με την ελπίδα ότι θα δώσει θάρρος και σε άλλους γκέι αθλητές να εκδηλωθούν.

Αρχικά ο Μαρτίνες είπε σχετικά: «Είναι αρκετά περίεργο το να είσαι ο... μόνος. Κι άλλοι στο παρελθόν έχουν δείξει ότι τους αρέσει, αλλά προτιμούσαν να είναι ζευγάρι με μια κοπέλα για να μην έχουν προβλήματα.

Ελπίζω η ιστορία μου να τους βοηθήσει να εκδηλωθούν. Για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνω παρέα με άνδρες και να συζητάω μαζί τους.

Κι είναι πάντα καλύτερο να το ξέρουν οι συμπαίκτες σου και να το μαθαίνουν από εσένα καθώς έτσι αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και οι προκαταλήψεις. Φυσικά ποτέ δεν έχω μπει στα αποδυτήρια και με το καλημέρα να δηλώσω ότι είμαι γκέι».

Ο Μαρτίνες ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις όταν αγωνιζόταν σε Τουρκία και Ελλάδα, απαντώντας: «Σε αυτές τις χώρες το συγκεκριμένο θέμα παραμένει ταμπού κι έτσι φρόντισα να μην ανοιχτώ ιδιαίτερα».