Πούλμαν στην πρώτη του ομάδα αγόρασε ο Νταλό (pic)!

Ο νεαρός άσος της Γιουνάιτεντ, μόλις πήρε τον πρώτο του μισθό από τους «κόκκινους διαβόλους», ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα δώρο στην ακαδημία που τον ανέδειξε.

Πούλμαν στην πρώτη του ομάδα αγόρασε ο Νταλό (pic)!

Μια εξαιρετικά όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία από τον Ντιόγκο Νταλό. Ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα πρώτα χρήματα που εισέπραξε από τη μεταγραφή του στους «κόκκινους διαβόλους», αποφάσισε να αγοράσει ένα πούλμαν στην πρώτη του ομάδα στην Πορτογαλία, στην ακαδημία της Φίντας.

Το σωματείο δεν έχει πόρους και ο 19άχρονος την ενίσχυσε με ένα λεωφορείο για τις μετακινήσεις της ομάδας.

Ο Νταλό αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Πόρτο έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ. Και μόλις εισέπραξε τον μισθό από το δικό του συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ, ένιωσε πως κάτι όφειλε να κάνει για τον σύλλογο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Έτσι ετοίμασε μια ιδιαίτερη έκπληξη στην ακαδημία της Φίντας η οποία τον ανέδειξε.

Στη φωτογραφία, ο Ντιόγκο Νταλό με την κίτρινη φανέλα της Φίντας (δεύτερος από τ' αριστερά του τερματοφύλακα με τα γκρι) στα παιδικά του χρόνια στην πορτογαλική ακαδημία.

dalot-kid.jpg

Ο επικεφαλής της Λουίς Τραβάσος δήλωσε σχετικά: «Μιλήσαμε με τον Ντιόγκο στο Skype. Ήταν στον δρόμο για ένα παιχνίδι με το πούλμαν της Γιουνάιτεντ. Μας είπε να βγούμε έξω, όπου αντικρίσαμε το λεωφορείο για τη δική μας ομάδα. Ήταν σοκ. Ετοίμασε τα πάντα μυστικά, έχοντας κρατήσει τον πρώτο του μισθό από την Γιουνάιτεντ.

Για εμάς, έναν οργανισμό με πολλά οικονομικά προβλήματα και λίγες πηγές εσόδων, το δώρο αυτό ήταν τεράστιο. Κάθε είδους βοήθεια είναι υπέροχη».