Πού ήταν τα ball boys στη Λιβαδειά;

«Εξαφανίστηκαν» οι πιτσιρικάδες από το γήπεδο του Λεβαδειακού μετά το 60’ της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό και το… μυστήριο θα το λύσει το δικαστήριο!

Πού ήταν τα ball boys στη Λιβαδειά;

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός θα παρουσιαστεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League, όπως γνωστοποιήθηκε σε σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, για να εξηγήσει πού πήγαν τα ball boys μετά το 60’ της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η απουσία τους προκάλεσε πρόβλημα στην κανονική ροή του αγώνα και έτσι ζητούνται εξηγήσεις.

Αναλυτικά η κλήση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή, 22-2-2019 και ώρα 13:00, την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α/ ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά το 60΄ λεπτό του αγώνα, παρατηρήθηκε καθυστέρηση επαναφοράς της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο λόγω απουσίας επαρκούς αριθμού επαναφορέων μπάλας (ballboys)» στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 14 παρ. 2 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.