Η ΑΕΛ στηρίζει ποδοσφαιριστή της στις δημοτικές εκλογές!

O Βαγγέλης Μόρας κατεβαίνει στις επικείμενες εκλογές, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Λάρισας.

Η ΑΕΛ στηρίζει ποδοσφαιριστή της στις δημοτικές εκλογές!

Με τα κοινά αποφάσισε να ασχοληθεί ο Βαγγέλης Μόρας και η ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζει απόλυτα την επιλογή του. Όχι μόνο δεν του έφερε κάποια αντίρρηση να κατέβει δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές, αλλά τον συνεχάρη κιόλας, δείχνοντας την ξεκάθαρη εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του.

Ο έμπειρος αμυντικός κατεβαίνει με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Απόστολου Καλογιάννη και την απόπειρά του να εκλεγεί γνωστοποίησε σήμερα (19/2) η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο αρχηγός της ομάδας του κάμπου έχει τα τελευταία χρόνια σημαντική δράση σε κοινωνικό πεδίο και νιώθει έτοιμος να πάει ένα ακόμα βήμα πιο πέρα. Θέλει να γίνει δημοτικός σύμβουλος και να προσφέρει στην πόλη της Λάρισας και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ο κ. Αλέξης Κούγιας, ανεξαρτήτως πολιτικών και δημοτικών προτιμήσεων, χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του διεθνούς ποδοσφαιριστού και αρχηγού της ομάδος μας Βαγγέλη Μόρα ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννη και του ευχόμαστε να έχει την ανάλογη επιτυχία με όλες τις προηγούμενες επιλογές της ζωής του, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής.

Ο Βαγγέλης Μόρας είναι κάτι περισσότερο από ένας επιτυχημένος διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αφού οι κοινωνικές του ευαισθησίες, οι οποίες έχουν αναδειχθεί μέσω της Save MORAS σε διεθνές επίπεδο, ευαισθητοποίησαν τη διεθνή κοινωνία, ώστε να γίνουν χιλιάδες άνθρωποι δότες για θεραπευθούν ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από την μάστιγα του καρκίνου του νωτιαίου μυελού κι έχει βραβευθεί κατ' επανάληψη γι αυτήν την παγκόσμια πρωτοβουλία του.

Στην ΑΕΛ μας ο Βαγγέλης Μόρας είναι τόσο πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστού, όσο και ο ιδανικός αρχηγός των αποδυτηρίων μας, με αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, είτε αγωνίζονται είτε δεν αγωνίζονται, να αποτελούν μια αγαπημένη οικογένεια.

Η εμπιστοσύνη του κ. Κούγια, αλλά και των υπολοίπων διοικητικών στελεχών και ποδοσφαιριστών στην προσωπικότητα του τον έχουν καταστήσει ακρογωνιαίο λίθο, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον για την ΑΕΛ την οποία χτίζουμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει με την παρουσία του στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να γίνει η ζωή των Λαρισαίων καλύτερη».