Τι και ποιον εννοούν στο υστερόγραφό τους οι Αγγελόπουλοι

Το fosonline.gr έψαξε, έμαθε και βρήκε σε ποιον απευθύνεται το «καυτό» υστερόγραφο του Ολυμπιακού, το οποίο αναφέρεται σε ηγέτη που του έγινε πρόταση για μείωση αποδοχών. 

Τι και ποιον εννοούν στο υστερόγραφό τους οι Αγγελόπουλοι

Στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, παίρνοντας θέση για το επίμαχο θέμα των ημερών με τον Γιώργο Πρίντεζη, καταλήγει με το εξής υστερόγραφο: «Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω... …»

To fosonline.gr έκανε ρεπορτάζ και βρήκε ποιον εννοεί ο «ποιητής» γράφοντας για τον ηγέτη που του ζητήθηκε να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της σεζόν. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη.

Ο Έλληνας διεθνής πλέι-μέικερ, το περασμένο καλοκαίρι, ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, με το συνολικό ποσό των 6.500.000 ευρώ αλλά η απόδοσή του πριν λίγο καιρό δεν συμβάδιζε με τις αποδοχές του. Γι΄αυτό και του έγινε η πρόταση για μείωση....