Ο τέταρτος διαιτητής υπέδειξε τον τρόπο για να πάρει εσκεμμένη κάρτα παίκτης του ΠΑΣ!

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη ο Κουτσιαύτης υπέδειξε στον Κριζμάν πως να πάρει κίτρινη κάρτα. 

Ο τέταρτος διαιτητής υπέδειξε τον τρόπο για να πάρει εσκεμμένη κάρτα παίκτης του ΠΑΣ!

Στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό (9/2), μεγάλος κερδισμένος ήταν ο «Άγιαξ» της Ηπείρου. Αυτά που έγιναν μετά κλέβουν την... παράσταση.

Τα όσα είπε όμως ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, φανερώνουν το μεγαλείο της… εξυγίανσης, καθώς ο τέταρτος διαιτητής, Κουτσιαύτης έδινε οδηγίες, για τον τρόπο που θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ και πιο συγκεκριμένα ο Κριζμάν.

Αναφερόμενος στη φάση της αποβολής του Κρίζμαν στις καθυστερήσεις, όταν από τον πάγκο όπου βρισκόταν, πέταξε μία μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου κι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ανέφερε πάνω στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του:

«Θέλω να πω ότι πετάχτηκε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει από την ομάδα μου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας. Ζητώ συγνώμη γιατί ήταν κάτι εκτός fair-play, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φάει κάρτα ο Κρίζμαν. Επειδή θα πήγαινε στις 7 θα ήταν καλύτερα να πάρει κόκκινη και να λείψει από ένα ματς. Δυστυχώς έγινε αυτό με την καθοδήγηση του τέταρτου που μας είπε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αποβληθεί».