Marca: Στη λίστα των «ξεχασμένων» Ισπανών προπονητών οι Σάντσεθ και Μουνιόθ

H ισπανική ιστοσελίδα σε αφιέρωμά της για Ισπανούς προπονητές που έχουν μείνει καιρό εκτός προπονητικής συμπεριέλαβε έναν πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και ένα πρώην του Παναθηναϊκού.

Marca: Στη λίστα των «ξεχασμένων» Ισπανών προπονητών οι Σάντσεθ και Μουνιόθ

Η "Marca" θυμήθηκε σε αφιέρωμά της τους «ξεχασμένους» από τις ομάδες Ισπανούς προπονητές.

Σε αυτούς συμπεριέλαβε και δύο τεχνικούς που έχουν περάσει και από τα ελληνικά γήπεδα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν τα ονόματα του Βίκτορ Σάντσεθ και τους Βίκτορ Μουνιόθ, γνώριμους σε εμάς από την προπονητική θητεία τους σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο 42χρονος πια προπονητής στις 23/06/2016 ανέλαβε χρέη προπονητή των Πειραιωτών μετά την παραίτηση του Μάρκο Σίλβα, ωστόσο η θητεία του ήταν εξαιρετικά σύντομη, αφού απομακρύνθηκε από τον πάγκο μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Όσον για τον 61χρονο πρώην «πράσινο» τεχνικό, κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2006-07.

Για τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού το άρθρο αναφέρει: «Ο πρώην προπονητής της Βιγιαρεάλ, της Σαραγόσα και της Χετάφε μεταξύ άλλων, έχει αποσυρθεί από την προπονητική από τον Νοέμβριο του 2014, όταν απολύθηκε από την Ρεάλ Σαραγόσα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Τώρα εργάζεται για την κατάρτιση νέων ταλέντων στην Κίνα».

Για για τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ: «Ο Μαδριλένος, παρά το νεαρό της ηλικίας του (42 χρόνια), πέρασε από τους πάγκους ομάδων όπως η Ντεπορτίβο, Ολυμπιακός και Μπέτις. Η ομάδα της Σεββίλης ήταν η τελευταία του περιπέτεια μέχρι σήμερα, αφού απολύθηκε δύο μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος το Μάιο του 2017».

Αναλυτικά η λίστα των «ξεχασμένων» που αναφέρει η "Marca":

Βίκτορ Μουνιόθ
Μανέ
Εστεμπάν Βίγκο
Αμπέλ Ρασίνο
Αλμπέρτ Φερέρ
Χόρχε Ντ' Αλεσάντρο
Φερνάντο Βάσκες
Χαβιέρ Ιρουρέτα
Χουάντε Ράμος
Βίκτορ Σάντσεθ