Δείτε το κρυφό Instagram του Στέφανου Τσιτσιπά (pics)

O «Στέφανος το γεράκι» και οι προσωπικές φωτογραφίες του.

Δείτε το κρυφό Instagram του Στέφανου Τσιτσιπά (pics)

Μπορεί μετά τον θρίαμβό του στο Australian Open, πολλοί να μπήκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας έχει ακόμη έναν «κρυφό» λογαριασμό που λίγοι γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του, όπου ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις του, ωστόσο έχει ακόμη έναν λογαριασμό με ψευδώνυμο Stevethehawk.

Εχοντας το όνομά Stevethehawk, δηλαδή «Στέφανος το γεράκι», ο 21χρονος τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό όπου εκεί θα ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τα ταξίδια του.

O 21χρονος τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό όπου εκεί θα ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τα ταξίδια του.

Ποστάροντας συχνά τοπία από κάθε ταξίδι που πάει λόγω τένις, ο 'Ελληνας Τσιτσιπάς φαίνεται πως έχει ακόμη ένα ταλέντο πέρα από το τενις και αυτό είναι η φωτογραφία.

Μάλιστα από το «κρυφό» λογαριασμό του στο Instagram δεν λείπουν φωτογραφίες με την οικογένειά του, καθώς σε πολλές ποζάρει ο αδελφός του, η αδελφή του που είναι και η μασκότ της οικογένειας, αλλά και ο πατέρας του.

Δείτε τις φωτογραφίες του:

Η Αδερφή του

Ο Αδερφός του

Ο πατέρας του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@apostolostsitsipas during a FaceTime call on #iPhoneX ?.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STΞVΞ THΞ HΛWK (@stevethehawk) στις

Πηγή: iefimerida