Παρολίγον τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Η άγνωστη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του νέου Α/ΓΕΕΘΑ. Η δοκιμή του από την ΑΕΚ και το τηλεφώνημα στον Λουκά Μπάρλο!

Παρολίγον τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το παρών στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, έδωσε μεταξύ πολλών άλλων και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Βλέπετε ο κύριος Χρήστος Χριστοδούλου είναι φίλος του Σερβοέλληνα καθότι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ! Ο Ντούσκο τον τίμησε λοιπόν με την παρουσία του και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ο Χριστοδούλου είναι τρελός με το ποδόσφαιρο και εκτός του ότι παρακολουθεί χωρίς διακοπή την αγαπημένη του ομάδα, κάποτε παρά λίγο να φορέσει και τη φανέλα της!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, στα νιάτα του και περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει για τη Σχολή Ικάρων, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, συζητώντας μαζί του την προοπτική να παίξει ποδόσφαιρο στην «Ένωση»! Αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα.

Και πράγματι το ραντεβού για τη δοκιμή του κλείστηκε. Πηγές της ιστοσελίδας «OnAlert» υποστηρίζουν πως ο Χριστοδούλου πέρασε με άριστα το τεστ στο οποίο τον υπέβαλλε ο τότε προπονητής τερματοφυλάκων της «Ένωσης» Μιχάλης Δελαβίνιας.

Παρ’ όλα αυτά, λίγες μέρες αργότερα έμαθε ότι είχε περάσει και τις εξετάσεις για τη Σχολή Ικάρων και τελικά έπειτα από πολλή σκέψη επέλεξε την Πολεμική Αεροπορία, της οποίας μέχρι και χθες ηγούνταν.