Oι διαιτητές γκρινιάζουν γιατί είναι απλήρωτοι...

Χρωστούμενα οδοιπορικά ύψους 12.000 ευρώ κατέβαλε η Super League στους διαιτητές, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι από την 6η αγωνιστική και μετά δεν έχουν πληρωθεί.

Oι διαιτητές γκρινιάζουν γιατί είναι απλήρωτοι...

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος από την πλευρά της υποστηρίζει ότι έχει δώσει κανονικά τα χρήματα για τους ρέφερι, αφού τα έχει προπληρώσει. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στη... διαδρομή των χρημάτων, αφού η Σούπερ Λίγλα τα δίνει στην ΕΠΟ και εκείνη πρέπει με τη σειρά της να τα μοιράσει στους διαιτητές.

Πάντως και από την ΕΠΟ αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα και πλέον αυτό που περιμένουν οι διαιτητές αλλά και η φίλαθλη γνώμη είναι να δουν τη συνέχεια αυτού του σίριαλ που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου, όταν και υπήρξε συνάντηση των φορέων και είχε τεθεί το ζήτημα της μη πληρωμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline, τέτοιο θέμα δεν έχει τεθεί στους ξένους διαιτητές που έρχονται από το εξωτερικό και σφυρίζουν τα ντέρμπι. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι οι διαιτητές της Football League είναι απλήρωτοι από πέρυσι!