H ΚΕΔ «χαϊδεύει» τον βοηθό που τα έκανε θάλασσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βοηθός Χριστάκογλου που έδωσε τρία ανύπαρκτα οφσάιντ στο Ολυμπιακός-Απόλλων δεν θα βγει από τους πίνακες! Εν αντιθέσει με ό,τι είχε συμβεί με τον Καμπούρη που «καρατομήθηκε» μετά το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

H ΚΕΔ «χαϊδεύει» τον βοηθό που τα έκανε θάλασσα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Έτοιμη να κρατήσει στους πίνακες τον βοηθό Χριστάκογλου και να τον επαναφέρει σε μερικές αγωνιστικές είναι η ΚΕΔ, παρότι έκανε τρία πολύ χοντρά λάθη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα. Ο συγκεκριμένος βοηθός που ανήκει στην ΕΠΣ Χαλκιδικής σήκωσε τη σημαία του ενώ καλύπτονταν στο πρώτο ημίχρονο ο Φορτούνης και ο Λάζαρος την ώρα που έμπαιναν απειλητικά προς την περιοχή του Απόλλωνα, ενώ προς το τέλος του ματς υπέδειξε οφσάιντ τον Ναδάλες σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με τον παίκτη του Απόλλωνα να φεύγει πίσω από τη σέντρα.

Τρία στα τρία είχε ο Χριστάκογλου, αλλά όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν πρόκειται να «καρατομηθεί», αλλά θα μείνει για μερικές αγωνιστικές εκτός δράσης και στη συνέχεια θα επιστρέψει. Εν αντιθέσει δηλαδή με ό,τι είχε συμβεί με τον Καμπούρη από την Εύβοια, ο οποίος για τις υποδείξεις οφσάιντ σε βάρος του ΠΑΟΚ (Πρίγιοβιτς και Άκπομ) είχε τεθεί άμεσα εκτός πινάκων.