Η σύντροφος Έλληνα ποδοσφαιριστή με θητεία στην Αγγλία που εντυπωσίασε στο Voice (vid)

Ποιος είναι ο Χανιώτης που μάλιστα εμφανίστηκε στη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου.

Η σύντροφος Έλληνα ποδοσφαιριστή με θητεία στην Αγγλία που εντυπωσίασε στο Voice (vid)

Στο The Voice Greece, εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Σπάθας Χανίων, Γιάννης Βαρουξάκης, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τη σύντροφό του Γίνκα Γουίλιαμς, η οποία κατάφερε με την υπέροχη φωνή της να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Γίνκα, μίλησε για τον σύντροφο της Γιάννη και τον τρόπο που γνωρίστηκαν ενώ ανέφερε, ότι ο καλός της συμπαθεί τον Σάκη Ρουβά.

Ο Γιάννης Βαρουξάκης είναι Χανιώτης και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Χαλέπας και του ΑΟΧ και αγωνίστηκε την περίοδο 2008-09 στην Β’ ομάδα του ΟΦΗ , την περίοδο 2009-10 στον Πανσερραϊκό, 2010-11 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το 2011-12 ήταν στον ΑΟΧ και την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στον Κισσαμικό. Επέστρεψε στον ΑΟΧ το καλοκαίρι του 2013 για να πάει λίγους μήνες μετά (τον Ιανουάριο) ξανά στον Κισσαμικό. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς ενώ από το 2015 επόμενος σταθμός του ήταν η Αγγλία. Εκεί έπαιξε στις: Γούντφορντ Τάουν, Γουέστον Σούπερ Μέιρ, Ίστμπουρν Μπόρο, Μπίσοπς Στόρφορντ, Κοκφόστερς πριν επανέρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για τον Αστέρα Χαλέπας. Εκεί αγωνίστηκε ελάχιστα για να συνεχίσει στη Σπάθα με την οποία πέτυχε 19 γκολ στην Α’ κατηγορία.

Η όμορφη κοπέλα τελικά επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε το βίντεο: