Και γιός του είναι και καφέ του προέδρου έχει , αλλά... σφυρίζει αδιάφορα

Η ΚΕΔ του μπάσκετ κάνει ότι γουστάρει, διορίζει τους γιούς της , ακόμη κι αν είναι υπάλληλοι προέδρων ομάδων της Α1 κατηγορίας

Και γιός του είναι και καφέ του προέδρου έχει , αλλά... σφυρίζει αδιάφορα

«Αν δεν ήταν ο φίλος σου, θα παίζατε όλοι στο πρωτάθλημα» είπε στον Γιάννη Φούφη ο Στέλιος Συμεωνίδης, εκ των στελεχών της ΚΕΔ, υπονοώντας τον Σπύρο Γκόντα που επανήλθε στον σύνδεσμο διαιτητών Αθήνας.

Mε αυτόν τον τρόπο βγήκαν από τη μέση οι τέσσερις διαιτητές της Ευρωλίγκας από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θα παίζουν όλοι οι άλλοι, εκτός από τον «κακό» Γκόντα και τους φίλους του.

Η Αγία Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όμως δεν τηρεί ούτε τον κανόνα της γυναίκας του Καίσαρα. Ο Στέλιος Συμεωνίδης μπορεί να … ορίζει άνετα τον γιο του Στέλιο (και αυτός), που αγωνίζεται κανονικά στη μεγάλη κατηγορία. Κι άντε να δεχθούμε οτι "τις σας πειράζει που είναι γιός μου;"

Και να δεχθούμε οτι ο Συμεωνίδης τζούνιορ είναι super duper διαιτητής. Δεν μπορεί όμως ο υιός Συμεωνίδης να διατηρεί καφέ γνωστής αλυσίδας, της οποίας ιδιοκτήτης είναι πρόεδρος ομάδας της Α1, του Προμηθέα Πατρών. Ναι, έγινε κι αυτό. Από μόνος του θα έπρεπε να έχει ζητήσει εξαίρεση, γιατί ο κόσμος του μπάσκετ είναι μικρός και τα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Κι αν ο ίδιος είναι μικρός και δεν ξέρει, πως τον προστατεύουν ο πατέρας του και τα άλλα μέλη της ΚΕΔ; Πρόσφατα έπαιξε τον πρώτο ημιτελικό Ολυμπιακός-Προμηθέας.

Στην ΚΕΔ του μπάσκετ όμως όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν όλα επιτρέπονται. Ο καθένας πράττει όπως τον συμφέρει κόντρα και σε δικαστικές αποφάσεις.

Και η Ελληνική Ομοσπονδία πως αντιδρά; Η ποια;