ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

Δύο εξτρέμ, ένας χαφ και ένας ακραίος μπακ στο αρχικό μεταγραφικό πλάνο.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜ, ΕΝΑΣ ΧΑΦ και ΕΝΑΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΠΑΚ το αρχικό μεταγραφικό πλάνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρνουν όποτε θέλουν τον ΜΠΟΥΑ - Ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις οι ΣΑΣΑ – ΙΝΣΟΥΑ - Πολλά θα κριθούν από τη σύσκεψη Μαρτίνς – διοίκησης, αλλά και από τις πιθανές πωλήσεις.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ - Άρχισαν οι συζητήσεις με την Μπράγκα για την αγορά του Αιγύπτιου - Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο με ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΡΟΣΙΔΗ και ΛΑΖΑΡΟ - Οι τελευταίες πληροφορίες για Γαλατά και ΟΜΑΡ.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ στους Γάλλους: «Σωστή επιλογή ο Ολυμπιακός!» - ΤΣΟΡΙ: «Ο σύλλογος μεγαλώνει συνεχώς».

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΣ» ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ!

Πολλά τα... κλειστά στόματα στην ανατολικοευρωπαϊκή χώρα, η οποία ήταν η μοναδική στη Γηραιά Ήπειρο που δεν διέκοψε το πρωτάθλημα.

Μόνον ο γενικός γραμματέας της πρωταθλήτριας Ντιναμό Μπρεστ, ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΑΤΣΟΥΛΣΚΙ, δέχθηκε να μιλήσει στο «ΦΩΣ».

«Βότκα, σκόρδα και δουλειά στα χωράφια» το… γιατροσόφι, σύμφωνα με τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο της Λευκορωσίας, ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ, που… έγραψε κανονικά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ… ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!»

Γιατί ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έκανε το παν για να κρατήσει τον ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ - Η λαχτάρα του Πορτογάλου για το νταμπλ και για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ευρώπη.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ - Ανάλυση των πολλών λόγων που οδήγησαν στην απόφαση διετούς ανανέωσης με τον 49χρονο τεχνικό.

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ! - Μεγάλη αύξηση-ανταμοιβή για τον «προφεσόρ» - Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ για το νέο συμβόλαιο.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Τηλεδιάσκεψη είχαν χθες οι οκτώ πρόεδροι των ομάδων που κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Γ’ Εθνική και τάχθηκαν υπέρ της αναδιάρθρωσης και παράλληλα της συγχώνευσης των Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ σε μία κατηγορία.

Ιστορικές ομάδες που χάθηκαν στον χρόνο

Σύλλογοι που ταυτίστηκαν με τη μεγάλη κατηγορία, άφησαν το σημάδι τους και τελικά εξαφανίστηκαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και άλλοι που σήμερα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεών τους.

Δισέλιδο αφιέρωμα του ΕΥΤΥΧΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ

Σαν τον Λο κανείς!

Το «ΦΩΣ» ξεχωρίζει τους πέντε κορυφαίους ξένους γκαρντ που αγωνίστηκαν την τελευταία δεκαετία στον Ολυμπιακό - Ο ασυναγώνιστος Έισι που «κούμπωσε» ιδανικά στο πλευρό του Σπανούλη, ο σπουδαίος Τεόντοσιτς και οι υπόλοιποι τρεις.

Γράφει ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αύριο στο «ΦΩΣ»

«Στα χρόνια της νοσταλγίας» Μάρκος Βαμβακάρης «Μια φούντωση, μια φλόγα»

Εχθροί και φίλοι στο τραπέζι μας

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ζ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ