ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

Η αποβολή του ΣΕΜΕΔΟ στην Κρήτη έκανε άνω κάτω τα σχέδια του Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ. Γιατί ο ΜΕΡΙΑ υπάρχει ως σκέψη να περάσει δίπλα στον ΜΠΑ. Ποιες οι πιθανότητες για ΑΒΡΑΑΜ ή ΣΙΣΕ!

ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ TO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ, με αφορμή όσα έγιναν στη Λαμία: «Προ των ευθυνών τους ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και πολιτεία * Ένας Ρώσος αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού * Η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανέναν φραγμό»

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Μεγάλο βήμα!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν στο ΣΕΦ με 72-64 την ισχυρή Ορμάν Γκεντσλίκ και θα πάνε την άλλη Τετάρτη στην Άγκυρα για να υπερασπιστούν το +8 και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γιούροκαπ * Κορυφαίες του Θρύλου οι Γέμελος (23 π., 7 ρ., 5 ασ.), Γκρέιβς (16 π., 9 ρ.) και Νικολοπούλου (10 π.)

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΤΟ... ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΑΝ!

Χάλασε το VAR στη φάση του μοναδικού γκολ του ΠΑΟΚ στη Λαμία (1-0) * Φάνηκε να είναι λίγο εκτεθειμένος ο σκόρερ Μάτος στο τηλεοπτικό ριπλέι, αλλά Σέζος και Σιδηρόπουλος δεν είχαν κάμερα και συνέχισαν το ματς! * Έφτιαξε το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο * Μετριότατος ο «Δικέφαλος», ακίνδυνη η Λαμία

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Τρεις και το... χάος

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΝΙΤ 91-87

Συγκλονιστικός ο Βασίλης Σπανούλης με 31 πόντους (5/7 τρ.) και 7 ασίστ χθες στην Αγία Πετρούπολη, όπως και οι Πρίντεζης (20 π., 7 ρ.), Παπανικολάου (20 π., 5 ρ., 3 ασ.), αλλά μόνοι τους ήταν αδύνατον να κερδίσουν το ματς * Οι «ερυθρόλευκοι» εμφάνισαν και πάλι τις ίδιες ασθένειες στην άμυνα, με τους Ρότσεστι, Μπάλντγουιν και Πολ να έχουν όλοι μαζί 0/15 σουτ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Είναι τεράστιος παίκτης και θα μας λείψει…»

Ο εμβληματικός Γιάννης Γκαϊτατζής μιλά στο «ΦΩΣ» για την αποβολή Σεμέδο, χαρακτηρίζει μεγάλη την απώλειά του από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να υπάρξει… ανθρωποφαγία στην περίπτωση του Πορτογάλου

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ