ΝΕΟΙ ΣΤΑ «ΟΠΛΑ»!

Τους Γκασπάρ και Λοβέρα «φωτογράφισε» ο Μαρτίνς χθες στο δίτερμα για βασικούς στο αποψινό ματς

ΝΕΟΙ ΣΤΑ «ΟΠΛΑ»!

ΝΕΟΙ ΣΤΑ «ΟΠΛΑ»!

Τους ΓΚΑΣΠΑΡ και ΛΟΒΕΡΑ «φωτογράφισε» ο ΜΑΡΤΙΝΣ χθες στο δίτερμα για βασικούς στο αποψινό ματς.

Τι πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι» για να μην την πατήσουν και δώσουν δικαιώματα ενόψει ΠΑΟΚ - Διαβάστε γιατί ο ΜΑΡΤΙΝΣ μιλά συνεχώς για σοβαρότητα στους παίκτες του.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Άλλος εντός και άλλος εκτός έδρας ο Ολυμπιακός - Το περιορισμένο χρονικό διάστημα που σκοράρει μακριά από την έδρα του - Η συμπεριφορά του στο «Γ. Καραϊσκάκης» που του έχει δώσει μεγάλες νίκες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Φλαμένγκο – Ρίβερ Πλέιτ για το στέμμα της Ν. Αμερικής!

Στη Λίμα διεξάγεται ο ιστορικός μονός τελικός, παρθενικός στα χρονικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, φέρνοντας αντιμέτωπους Βραζιλιάνους και Αργεντινούς, σε ένα ματς γεμάτο πάθος και θέαμα που θα προβληθεί από το Οne Channel στις 22.00!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

«Την επόμενη εβδομάδα παίζεται η σωτηρία για εμάς, όχι τώρα!»

Μιλά στο «ΦΩΣ» για το σημερινό ματς της Νέας Σμύρνης ο άνθρωπος-σύμβολο του Πανιωνίου, Χρήστος Εμβολιάδης, «αιώνιος εργάτης» των «κυανέρυθρων» ως παίκτης και ως προπονητής.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Σπάνε το ρεκόρ τα κορίτσια του Θρύλου

Με νίκη σήμερα στα Πατήσια κόντρα στον Σπόρτιγκ, φτάνουν τις 120 συνεχόμενες εντός συνόρων και ξεπερνούν την επίδοση του Αθηναϊκού! - Παρουσίασε τον νέο μεγάλο χορηγό του ο νταμπλούχος Ελλάδας - Ολυμπιακός και Winmasters μαζί, για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

«Ασημένια» στο Παγκόσμιο η Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη συνέχισε σε τροχιά μεταλλίων, καθώς κατέκτησε το ασημένιο, στο μικτό στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην Κίνα.

Φτερά στα πόδια!

Οι παίκτες του Κεμζούρα ξεκινούν να αποκτούν ρυθμό και παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικοί όταν παίζουν δύο αγώνες την εβδομάδα.