ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Τη νίκη που μετρούσε πάνω απ’ όλα πήρε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι και έμεινε στην κορυφή, ενώ άφησε 8 βαθμούς πίσω την «Ένωση»!

ΑΦΕΝΤΙΚΟ

ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Ο Ολυμπιακός άνετα 2-0 την ΑΕΚ. Τη νίκη που μετρούσε πάνω απ’ όλα πήρε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι και έμεινε στην κορυφή, ενώ άφησε 8 βαθμούς πίσω την «Ενωση»!

Κορυφαίος ο Καμαρά, που «οργίασε» ως...10άρι στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας το γκολ που σφράγισε τη νίκη στο 77’.

Ο Σεμέδο με προβολή-καμικάζι στο 9’ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ελ Αραμπί στο 26’ πέτυχε γκολ «κόμπρας» ανάμεσα σε Βράνιες και Τσιντώτα, αλλά του το στέρησε το VAR για χέρι του Γκιγιέρμε στην αρχή της φάσης.

Πολύ καλός και πάλι ο Τσιμίκας, αρχοντικός μετά το κακό ξεκίνημα ο Σεμέδο, «βράχος» ο Αβραάμ, εγγύηση ο Σα - Καλύτερος όλων μπροστά ο Ελ Αραμπί.

Κράτησε τις κάρτες στο τσεπάκι, ειδικά στο πρώτο μέρος, ο Πορτογάλος ρέφερι, ειδικά στις περιπτώσεις των Τσιγκρίνσκι στο 35’ και Ολιβέιρα στο 40’.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Η Λάρισα κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό, με κορυφαίο τον Ουάρντα.

Τα γκολ για τους Θεσσαλούς σημείωσαν οι Μιλοσάβλιεβιτς (1’) και Ουάρντα (57’), ενώ στο 62’ μείωσε ο Ζαχίντ.

«ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ» ΔΩΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Όταν οι «πράσινοι» σκόραραν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού γύρισε έξαλλος στην εξέδρα και άρχισε να βρίζει.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

«Κυανόλευκο» πάρτι στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 4-0 και έδειξε ότι άφησε πίσω του την πικρή ήττα της 7ης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό - Μανούσος, Βέλλιος και Ούμπιδες οι σκόρερ.

ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ… ΣΑΚΟΥΛΙ

Ο Άρης του Μίχαελ Ένινγκ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, επί του Παναιτωλικού με 2-0, με δύο εύστοχα πέναλτι από Γκάμα (27’) και Ιντέγε (32’), και μπήκε ξανά σε τροχιά πλέι οφ.