KΑΙ ΤΩΡΑ ΗΠΑ

Η «γαλανόλευκη» θα πρέπει να κερδίσει τις ΗΠΑ και την Τσεχία.

KΑΙ ΤΩΡΑ ΗΠΑ

KΑΙ ΤΩΡΑ ΗΠΑ

Η «γαλανόλευκη» θα πρέπει να κερδίσει αύριο τις ΗΠΑ και τη Δευτέρα την Τσεχία, ώστε να μην εξαρτάται από συνδυασμούς αποτελεσμάτων και να προκριθεί στην οκτάδα.

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Η Εθνική κέρδισε με 103-97 τη Νέα Ζηλανδία, προκρίθηκε στους «16» του Μουντομπάσκετ, αλλά και πάλι προβλημάτισε με την εικόνα της - Πρώτος σκόρερ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ (24 π., 10 ρ.), θετικοί οι ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (16 π.) και ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ (13 π.) - Τρομερός ο ΟΥΕΜΠΣΤΕΡ για τους Νεοζηλανδούς (31 π., 7/12 τρ.).

«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ: Άφησε εκτός 16άδας την Τουρκία (91-76)! - Πρώτες στον όμιλό τους Γαλλία και Αυστραλία - Σήμερα για την πρόκριση: Πολωνία – Ρωσία, Σερβία – Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή – Βενεζουέλα, Ισπανία – Ιταλία.

Γράφουν οι Α. ΧΑΝΙΑΣ, Κ. ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ, Ν. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΟ...

Η Εθνική έχασε 1-0 από τη Φινλανδία στο Τάμπερε, έμεινε 8 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση και ουσιαστικά αποχαιρέτησε οριστικά τα τελικά του Γιούρο 2020 - Με πέναλτι του Πούκι στο 52’ (από άτσαλο μαρκάρισμα του Κουρμπέλη στον Καμαρά) οι Φινλανδοί «καθάρισαν» το ματς και πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην πρόκριση

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να αλλάξει κάτι θεαματικά ο ΦΑΝ’Τ ΣΙΠ - Κορυφαίος διεθνής ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

ΔΕΝ ήθελαν από την Τότεναμ το πρώτο ματς στον Πειραιά, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχουν μόλις 3 ήττες σε 13 εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, φεύγοντας αλώβητοι από τα γήπεδα ευρωπαϊκών μεγαθηρίων! - Από τώρα καταστρώνει τα πλάνα του ο ΜΑΡΤΙΝΣ για να αιφνιδιάσει τους Λονδρέζους, που συνήθως παίρνουν αποτελέσματα μακριά από το Νησί.

ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Γιατί έπρεπε να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Σπόρτινγκ για τον ΠΟΝΤΕΝΣΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η παρουσία της Νόριτς στο Τάμπερε για να ξαναδεί τον ΜΑΣΟΥΡΑ και ο αποκλεισμός–«βάλσαμο» του ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ από την Ελπίδων της Σερβίας.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΑ

Κατέπληξε από το πρώτο φιλικό ως «δεκάρι» ο Αργεντινός, που δήλωσε στην πατρίδα του ότι θέλει να κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον... ερωτευθούν! - Δίπλα στον ΚΑΜΑΡΑ ως «8άρι» ο ΜΠΕΝΖΙΑ, που χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100%.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΟΥΝΤΑΝΙ

Χατ τρικ από τον Αλγερινό επιθετικό, που έδειξε ανεπηρέαστος από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του και ήταν σούπερ στο 5-1 με τους Νέους - Σκόραραν και οι ΜΠΑ, ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΙΤΑΛΙΑ

Αν και βρέθηκε να χάνει από την Αρμενία, νίκησε 3-1 στο Ερεβάν και έκανε το «5 στα 5» στον 10ο όμιλο - Τρίποντο και για τη Βοσνία (1-0 το Λιχτενστάιν), που προσπέρασε την Εθνική.

AΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19.30) στο πρώτο πολύ δυνατό φιλικό την Αρμάνι Μιλάνο - Θα αγωνιστεί κανονικά ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ, ενσωματώθηκε ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ - Επισκέφθηκαν τον πύργο της Πίζας οι «ερυθρόλευκοι».

«ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΣ»

Ο Νίκος Νταμπίζας υπεραμύνθηκε των επιλογών του για τον σχεδιασμό του φετινού Παναθηναϊκού, αλλά και των χειρισμών του στα μεταγραφικά - «Δεν θα μπορούσα να πάρω μόνος μου καμία απόφαση οικονομικής φύσεως» - Παραμένει το «χάσμα» με Χατζηγιοβάνη.

NTAΪAMONT ΛΙΓΚ

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ρίχνεται στον τελικό του επί κοντώ στο Ντάιαμοντ Λιγκ (21.00) στις Βρυξέλλες και διεκδικεί το τέταρτο διαδοχικό διαμάντι - «Είμαι πανέτοιμη» δηλώνει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.