ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ!

Την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός.

ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ!

ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ!

Την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός, με ένα γκολ παθητικό σε οκτώ αναμετρήσεις! - Το «ΦΩΣ» έψαξε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως και τα αποτελέσματα των προκριματικών της ΟΥΕΦΑ και αναδεικνύει το εντυπωσιακό επίτευγμα της πειραϊκής ομάδας - Λεπτομερής ανάλυση και συγκρίσεις.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΔΙΔΥΜΟ - ΦΩΤΙΑ

Η άψογη συνεργασία των ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ - ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ κάνει τον Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση - Ο Γάλλος κερνά και ο Μαροκινός σκοράρει - Η αλλαγή του Βορειοαφρικάνου, ο ρόλος της οικογένειάς του και η θρησκεία - Μοντέστο και Ανιγκό έπαιξαν ρόλο να έρθει στην Ελλάδα.

ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ…

Έπαθαν πλάκα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας - Τι τους απάντησαν οι υπεύθυνοι, όταν οι Πειραιώτες αντίκρισαν μέχρι και φυτά να έχουν φυτρώσει στο χορτάρι.

ΔΩΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: Διήμερο ρεπό στους παίκτες για την προσπάθεια και τη νίκη στη Λάρισα

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΣΕΜΕΔΟ!

Τα δίνει όλα για να προλάβει την Τότεναμ ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος λέει στους συμπαίκτες του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα στη δράση - Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«ΠΟΡΤΑ» ΓΙΑ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε... οκταψήφιες προσφορές για τον Βραζιλιάνο χαφ!

ΤΕΛΟΣ οι μεταγραφές, αν και προτάθηκαν οι ελεύθεροι χαφ ΜΠΕΡΤΟΛΑΤΣΙ (Μίλαν) και ΑΟΓΚΟ (Στουτγκάρδη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συμφωνία 5 εκατ. ευρώ με Σπόρτινγκ για ΠΟΝΤΕΝΣΕ - Ο «πονοκέφαλος» του ΜΑΡΤΙΝΣ για την ευρωπαϊκή λίστα - Ο Πορτογάλος κόουτς ελπίζει να μη γυρίσει κανένας διεθνής με πρόβλημα από τις Εθνικές - Πόσοι και ποιοι θα απουσιάσουν από τον Ρέντη - Τέλος οι μεταγραφές, αν και προτάθηκαν οι ελεύθεροι χαφ ΜΠΕΡΤΟΛΑΤΣΙ (Μίλαν) και ΑΟΓΚΟ (Στουτγκάρδη).

Γράφει ο ΑΛ. ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 15.00 (ΕΡΤ Σπορτς) τη Βραζιλία και με νίκη περνά στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ.

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχουμε το πόδι στο φρένο, γιατί έτσι πρέπει - Οι ομάδες που παίζουν στο ανοιχτό γήπεδο μας βολεύουν».

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Όλοι θεωρούν την Ελλάδα ανάμεσα στις τρεις καλύτερες ομάδες του κόσμου, μαζί με τις ΗΠΑ και τη Σερβία».

ΝEA «ΠΑΡΤΙ» χθες από Σερβία και Ιταλία - «Δύο στα δύο» και οι Αργεντινή, Ισπανία, Ρωσία - Η Πολωνία στην παράταση την Κίνα.

Γράφουν οι Α. ΧΑΝΙΑΣ, Κ. ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ, Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΦΑΝ’Τ ΣΙΠ

«Πρόκριση στο Γιούρο, παρά τις δυσκολίες, και δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας» οι φιλοδοξίες του Ολλανδού τεχνικού, όπως δήλωσε στην επίσημη παρουσίασή του από την ΕΠΟ - Τι είπε για Ολυμπιακό, Βρουσάι και Μήτρογλου.

«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ»

Ο παλιός άσος των «πρασίνων» και του «Δικεφάλου» ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ μιλά στο «ΦΩΣ» και λέει τα πράγματα με το όνομά τους - Ο τραγικός Παναθηναϊκός, η κακή άμυνα του ΠΑΟΚ και ο «τρομερός Ολυμπιακός της Ευρώπης».

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΣΤΙΒΟΥ

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΤΗ ΣΦΥΡΑ!

O ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στους Εφήβους, ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, με βολή στα 76,67 μ. σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων, έγινε ο δεύτερος καλύτερος Έφηβος σφυροβόλος στον κόσμο και «έπιασε» το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

«ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»

Ο άσος του Ηρακλή ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ μίλησε στο «ΦΩΣ» για το πώς είδε τους «ερυθρόλευκους» στο Μέτσοβο - «Πιο γεμάτη η φετινή ομάδα, μεγάλη υπόθεση η επιστροφή Σπανούλη».

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ