ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΥΝΟ

Μία ανάσα ο Ολυμπιακός από τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΥΝΟ

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΥΝΟ

Μία ανάσα ο Ολυμπιακός από τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, που ανήκει στη ΛΑΣΚ Λίντσερ και φέτος ξεχώρισε στον Ατρόμητο * «Απομένουν λεπτομέρειες» έλεγαν χθες στην Αυστρία * Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις με ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ και ΒΕΛΕΘ

«ΖΕΣΤΟΣ» Ο ΣΕΜΕΔΟ

Θετικός με την προοπτική του Ολυμπιακού ο 25χρονος Πορτογάλος στόπερ και ο ΜΑΡΤΙΝΣ τον θέλει σαν τρελός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Έφυγε» στα 82 του ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ * Οριστικά φεύγει από Φενέρ ο ΣΚΡΤΕΛ

Γράφει ο ΑΛ. ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Θύρα 7 για βαρβάτο στόπερ * Πολύ κοντά σε ακόμα έναν παίκτη * Τι άλλο είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στους οργανωμένους και τι ζήτησε απ’ όλους.

ΗΡΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Έντονη η φημολογία ότι έφτασε πρόταση στην ΠΑΕ για τον Σενεγαλέζο στόπερ * Σοβαρό ενδιαφέρον είχε δείξει η Ρόμα για τον Σισέ, έρχονται εξελίξεις με τον νεαρό αμυντικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η… ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Οριστικά στις 16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον αγγλικό σύλλογο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γράφει ο Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ξεκαθάρισε στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κατεβεί να παίξει αύριο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Α1 και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων»: «Είμαστε δίπλα σας, μην κάνετε βήμα πίσω, πάμε μαζί μέχρι τέλους» του έλεγαν, εκφράζοντας απόλυτη στήριξη στις προθέσεις της διοίκησης.

ΚOYΝΑΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ

Μηδαμινές οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να κατεβεί στο ΟΑΚΑ, μετά και το χθεσινό ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, το οποίο δεν έβγαλε σημαντική είδηση για τους «ερυθρόλευκους».

Γράφουν οι Ν. ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΠΕΤΥΧΕ!

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία έντεκα χρόνια είναι ο κυρίαρχος και στη γυναικεία υδατοσφαίριση * Ο 5ος τελικός στον Λαιμό τον Μάιο του 2009, που άλλαξε την ιστορία του τμήματος * Ο Θρύλος των ανατροπών, ο οποίος δεν έχει χάσει ποτέ όταν τα πάντα κρίνονται σε πέμπτο αγώνα.


MVP ΚΑΙ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ»

Η υπερπολύτιμη ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, η ρεβάνς της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες που έρχονται…

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ

ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ

Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.30, NS 1 HD) μάχονται για το ευρωπαϊκό στέμμα * Τρομερές ατάκες ο Αταμάν, ψύχραιμος ο Ιτούδης * Φήμες για παραίτηση Ομπράντοβιτς στη Φενέρ * Τι είπε ο Μπερτομέου για τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ,

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ… MVP!

Οι Μπακς «πάτησαν» τους Ράπτορς με 125-103, με ασυναγώνιστο τον ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ * Έκαναν έτσι το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής και θέλουν ακόμα δύο νίκες για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Γράφει η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΡΕ Η ΣΙΤΙ

ΟΛΗ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΠΛΕ»

Τα πήρε όλα κι έφυγε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στα αγγλικά χρονικά που κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους σε μία σεζόν! * Μετά το Κομιούνιτι Σιλντ, το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, οι «πολίτες» πήραν και το Κύπελλο Αγγλίας, διασύροντας με 6-0 τη Γουότφορντ.

ΜΠΑΓΕΡΝ x 7

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Ο σύλλογος του Μονάχου κατέκτησε τη «σαλατιέρα» της Μπουντεσλίγκα για 7η διαδοχική σεζόν και 29η συνολικά! * Οι Βαυαροί διέλυσαν 5-1 την Άιντραχτ * Χωρίς αντίκρισμα η νίκη 2-0 της Ντόρτμουντ στο Μενχενγκλάντμπαχ.

ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στα Περιβόλια, ο δεύτερος της Β’ Εθνικής Πλατανιάς υποδέχεται (21.30, ΕΡΤ Sports) τον 13ο της Σούπερ Λίγκας ΟΦΗ, στον πρώτο από τους δύο αγώνες για μια θέση στα… σαλόνια * Η ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ».

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι άσοι των γηπέδων εκτός αγωνιστικών χώρων * Ο πιστός Κάρλος Μπάκα και το δράμα του Ντάριο Σίλβα.