ΣΚΡΤΕΛ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

Μετά τους Ματιέ και Μολέδο, άλλος ένας «30+» αμυντικός προστέθηκε στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα.

ΣΚΡΤΕΛ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

ΣΚΡΤΕΛ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!

Μετά τους ΜΑΤΙΕ και ΜΟΛΕΔΟ, άλλος ένας «30+» αμυντικός προστέθηκε στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα * Ελεύθερος μένει ο 34χρονος Σλοβάκος στόπερ από τη Φενέρμπαχτσε, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και εξετάζεται.

Επέμεναν και χθες για ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ οι Τούρκοι, δεν πέφτει από τα 3,5 εκατ. ευρώ ο Γάλλος.

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί του ΜΑΤΕΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ


ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ

Άνθρωπος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι στην Αίγυπτο, αλλά και στην Ιταλία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 * Ψάχνει «λαβράκια» στις δύο σπουδαίες διοργανώσεις η ομάδα του Πειραιά.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Κλείνει και τα τελευταία φιλικά παιχνίδια ο Ολυμπιακός * Πού θα γίνει το β’ στάδιο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΠΑΡΩΔΙΑ!

Λιγότερο κακός ο ΠΑΟΚ από την ανύπαρκτη ΑΕΚ, σήκωσε το τρόπαιο και πανηγύρισε το νταμπλ * Σκόρερ ο Άκπομ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, από πολύ ωραία ενέργεια του Πέλκα.

Ελάχιστες φάσεις και τραγικό θέαμα στον τελικό. Η«Ένωση» δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μία φορά μετά το 60’ και ενώ κυνηγούσε την ισοφάριση!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ


Χοντρό ξύλο στα επίσημα!

* Στο 17’ της αναμέτρησης και στο ημίχρονο προκλήθηκε μεγάλη ένταση και χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ.
* Αποχώρησε ο Αλέξης Κούγιας από το ΟΑΚΑ και δήλωσε: «Διαπίστωσα ότι υπήρχαν άτομα με σιδηρολοστούς * Είδα και εγκληματικές προσωπικότητες να βρίσκονται εκεί με προσκλήσεις».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


ΜΕΝΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν αποτελεί προτεραιότητα των Σπερς η προσθήκη του Νίκολα Μιλουτίνοβ και όλα δείχνουν πως ο Σέρβος σέντερ θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


Μπρέικ στον Πειραιά με Τζόνσον (8-6)

Η Βουλιαγμένη επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», σε έναν τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, και πήρε κεφάλι στη σειρά με 2-1 νίκες * Αύριο (19.00) στον Λαιμό η τέταρτη αναμέτρηση.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Στο φινάλε η… σαλατιέρα!

Η αδιάφορη Λειψία «φρέναρε» (0-0) εντός έδρας την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που νίκησε αγχωτικά 3-2 την (επίσης αδιάφορη) Φορτούνα Ντίσελντορφ, ελπίζει έως την τελευταία αγωνιστική.

Ώρα… Χίτσκοκ στην Αγγλία!
Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την αδιάφορη Μπράιτον και με νίκη κατακτά για 2η σερί χρονιά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς και ελπίζει να πάρει δώρο από τους «γλάρους», ώστε να δώσει τέλος στην αναμονή 29 χρόνων!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ