ΚΟΟΥΤΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Ομάδα χωρίς ταυτότητα, ένας Ολυμπιακός που απογοητεύει με τις εμφανίσεις του εδώ και δύο μήνες.

ΚΟΟΥΤΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

ΒΑΤΕΡΛΟ…

Προκλητική συμπεριφορά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια στη χθεσινή συνάντηση που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης * Αποφασίστηκε να μη γίνει οριστικά το ντέρμπι την Κυριακή και το φύλλο αγώνα θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ * Δεν θα πάει καμία ομάδα στο ΣΕΦ * Γ. Αγγελόπουλος: «Η πολιτεία ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα προβλήματα της διαιτησίας στο μπάσκετ * Κοινή διαπίστωση, πως υπάρχει θέμα» * Απουσίασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

ΚΟΟΥΤΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Ομάδα χωρίς ταυτότητα, ένας Ολυμπιακός που απογοητεύει με τις εμφανίσεις του εδώ και δύο μήνες, χωρίς να βγάζει την απαιτούμενη αντίδραση στο παρκέ * Πού είναι το γρήγορο παιχνίδι; Πού είναι το μπάσκετ των 90 πόντων; Εκεί που χτύπαγε τετράδα, έπεσε στην 8η θέση και παλεύει για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Μπερδεμένος δείχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ και νιώθει την πίεση * Δεν του βγαίνει το πλάνο και αδυνατεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα * Έχει τις ευθύνες του όμως και πληρώνει τα ρίσκα του * Οι ξένοι που επέλεξε δεν δίνουν το κάτι παραπάνω, περίμενε την ομάδα να φορτσάρει τον Φλεβάρη, αλλά έπεσε έξω στις εκτιμήσεις * Αδιανόητη η απάντησή του πως δεν γνώριζε την απόφαση της διοίκησης να μην κατέβει η ομάδα να παίξει την Κυριακή * Το ερώτημα είναι αν ήταν όντως άγνοια ή έκανε πως δεν ξέρει…

ANOIXTA METΩΠΑ

Οι Πειραιώτες πηγαίνουν σε «πόλεμο» με την Ομοσπονδία, οι Αγγελόπουλοι ταλαιπωρούνται με προσωπικά θέματα, υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, κακό κλίμα στα αποδυτήρια και όλα αυτά έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τους παίκτες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ καθημερινά προσφέρει κίνητρα στους παίκτες του για το αυριανό ντέρμπι * Γνωρίζει ότι η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού ήταν το 3-0 στο Φάληρο με προπονητή τον Μπέντο (Νοέμβριος 2016) * Το 2013 το τελευταίο διπλό, με το γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο!


ΤΑ ΚΡΥΦΑ «ΚΛΕΙΔΙΑ»

Γιατί είναι κομβικός ο ρόλος του ΟΜΑΡ στο ΟΑΚΑ * Οι αυξημένες αρμοδιότητες του ΜΑΣΟΥΡΑ στο ντέρμπι.


ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ

Πολλές οι συζητήσεις χθες στον Ρέντη ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει Παναθηναϊκός σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΤΟ «ΑΓΚΑΘΙ»

Γιατί η κλήση του Ζοσέ Σα στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας μπορεί να αποδειχθεί επιπλέον εμπόδιο στην προσπάθεια παραμονής του στον Ολυμπιακό * Οι νέοι «μνηστήρες», η οψιόν και το «θέλω» του παίκτη.

ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ Ο ΧΑΣΑΝ

Ο Αιγύπτιος συνέχισε τη θεραπεία του, αλλά θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι * Κατά 90% παίζει κατά του Παναθηναϊκού.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ