ΣΕ… ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός στην Πόλη.

ΣΕ… ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός στην Πόλη, δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στη Φενέρμπαχτσε, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και ηττήθηκε φυσιολογικά με 90-75.

Οι Τούρκοι κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς, με κορυφαίους τους Μπόμπι Ντίξον (13 πόντοι, 10 ασίστ) και Έρικ Γκριν (17 πόντοι, 4/4 τρίποντα) που έκαναν τη «ζημιά» * Ο Γιώργος Πρίντεζης τελείωσε το ματς χωρίς πόντο, ενώ οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν οι Γιάνις Τίμα (14 πόντοι, 4/7 τρίποντα) και Γιάνις Στρέλνιεκς (13 πόντοι).

«ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ»!

Φορτσάτος έφτασε χθες στην Αθήνα και ανακοινώθηκε ο ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ (1,5 χρόνο δανεικός από τη Μονακό), στέλνοντας το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού *Στην πόρτα της εξόδου ο ΝΑΟΥΕΛ.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ

Τι συμβαίνει με τον 28χρονο γκολκίπερ της Μίλαν, με τον οποίο υπήρξαν χθες νέες επαφές.

ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΗ

Σοβαρό το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ * Και η Μονακό κοιτάζει τον 24χρονο μπακ.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ενίσχυση σε ακόμη μία θέση * «Ελλάδα ο επόμενος προορισμός του ΜΑΝΙΑΤΗ» λένε οι Τούρκοι * Τι λένε για τον ΣΑΜΑΡΗ στην Πορτογαλία.

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ, «ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ» ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!

Πώς έχουν επηρεάσει θετικά την απόδοση των Ποντένσε και Λάζαρου οι αφίξεις Μασούρα και Ντίας!

Μεγάλος ο ανταγωνισμός για την 11άδα, τρίβει τα χέρια του ο Μαρτίνς.

H ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΣΟΛΔΑΝΟ

Ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ ο Αργεντινός φορ, σιγουριά από τεχνικό τιμ και συμπαίκτες ότι πολύ σύντομα θα μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας.

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!

Αδιόρθωτος ο Παναθηναϊκός έχασε και στο Τελ Αβίβ με 84-75 από τη Μακάμπι και πλέον αντιμετωπίζει κατάματα το φάσμα του αποκλεισμού από τα πλέι οφ.

ΠΑΛΙ «ΚΗΔΕΙΑ»!

Η Λαμία απέκλεισε και φέτος τον Παναθηναϊκό.

Σοκ για τους «πράσινους», που αποχαιρέτησαν το Κύπελλο με ήττα 4-2 στα πέναλτι * Ήρωας ο Μελίσσας, έστειλε την ομάδα του Μάκη Χάβου στους «8».

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-0) από τον Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν, όμως απέδειξε ακόμα μία φορά ότι έχει την προοπτική για απίστευτη καριέρα!

Τσιτσιπάς: «Η συμμετοχή μου στο τουρνουά δίνει άλλη διάσταση στην καριέρα μου * Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους, στους Έλληνες και ξένους φιλάθλους, τους υποστηρικτές μου».

Ναδάλ: «Ο Στέφανος μπορεί να γίνει πρωταθλητής και να κατακτήσει πολλά γκραν σλαμ».

«Zωντανός» στη «ρώσικη ρουλέτα» ο Εργοτέλης!

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι η μόνη εκπρόσωπος της Β’ Εθνικής στην 8άδα του Κυπέλλου, αποκλείοντας τον συμπολίτη ΟΦΗ στα πέναλτι (4-3), αφού 90λεπτο και παράταση έληξαν 1-1, στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Από την πλατεία στην Α’ κατηγορία!

Η απίστευτη ιστορία του Δία Κορυδαλλού, που βρέθηκε μια ανάσα από τη διάλυση, «κατάπιε» τις κατηγορίες και μετέχει στην Α’ Πειραιά * Μιλούν στο «ΦΩΣ» ο πρωτομάστορας Γιάννης Μανδρέκας και ο αρχηγός Γιάννης Πούλιας.

Από τη Ρωσία… χωρίς αγάπη

Τα παράτησε και ο προπονητής της Σπάρτης Αντρέι Τσερνίσοφ, που πήγε στην πατρίδα του να τακτοποιήσει τη βίζα και δεν σκοπεύει να επιστρέψει * Αντίστροφη μέτρηση σε όλα τα μέτωπα για τους «κυανέρυθρους» της Λακωνίας.

Μόνοι τους…

Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Θέμη Καλαθά, οι μεγαλομέτοχοι της Παναχαϊκής θα προχωρήσουν δίχως έξωθεν βοήθεια για να βγει όπως όπως η σεζόν.