«ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ» ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Ωραίο ποδόσφαιρο και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό.

«ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ» ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Ωραίο ποδόσφαιρο και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό, που νίκησε 3-1 την Ξάνθη * Ποντένσε (29’, 64’) και Χασάν (52’) τα γκολ, ενώ η ομάδα της Θράκης μείωσε με πέναλτι του Μπρίτο στο 75’.

Όλα τα… λεφτά ο Νάτχο και ο Γκιγιέρμε στους χαφ, μπαλιά-«ξυράφι» του πρώτου στο 1-0 * Το πιο ουσιαστικό παιχνίδι του έκανε ο Ποντένσε με τα δύο γκολ * Φώναξε ξανά «παρών» ο Τσιμίκας, μέσα σε αρκετές φάσεις ο Μασούρας και ντεμπούτο για Σολδάνο * Δεν απέφυγαν τις επιπολαιότητες στα μετόπισθεν οι Πειραιώτες.

«Άνοιγμα» ΛΑΖΑΡ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ στον Ολυμπιακό * Τι συμβαίνει με ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ * «Mε 9 εκατ. ευρώ πωλείται ο ΟΜΑΡ» έγραψαν χθες οι ρεπόρτερ της Σέλτικ.

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο * Ήμασταν ανώτεροι * Το [καθαρίσαμε] το ματς στο δεύτερο, αλλά παίρνω την ευθύνη για ό,τι έγινε με τον Μπουχαλάκη, γιατί έκανα νωρίς τις αλλαγές».

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Δεν μπορώ να βλέπω την Ελλάδα να την έχουν ξεπουλήσει για τα επόμενα 100 χρόνια! * Δική μας ευθύνη που χάσαμε πέρσι το πρωτάθλημα * Δεν φταίει ούτε η κυβέρνηση ούτε η ομοσπονδία ούτε οι αντίπαλοί μας * Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, να τους κερδίζουμε όλους».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Αποδείχθηκε χθες το βράδυ στο Φάληρο το μεγάλο βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Ο Θρύλος φιλοδοξεί να γίνει απόψε (19:30, NS2) η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει φέτος την Φενέρ μέσα στην Πόλη, στο σούπερ ματς της αγωνιστιής, όπου κλέβει την παράσταση η μάχη των «Γιγάντων» Νίκολα Μιλουτίνοβ και Γιαν Βέσελι.

ΤΟΥΠΑΝ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Ο Γάλλος φόργουορντ εξέφρασε την πίστη των «ερυθρόλευκων» γαι το μεγάλο διπλό στην Πόλη, ενώ ο Ντέϊβιντ Μπλατ ζήτησε ελαχιστοποίηση των λαθών, τονίζοντας ότι δεν τον φοβίζει η γραμμή ψηλών της τούρκικης ομάδας.

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» τη Σύρο επικρατώντας 3-1 του τοπικού Φοίνικα κι έκανε βήμα τίτλου, στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Με απροσπέλαστο μπλοκ και τους Αλεξίεφ, Σμιτ σε μεγάλη μέρα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αποφασιστικό προβάδισμα, θέλοντας πλέον μόνο δύο σετ στον δεύτερο τελικό του προσεχούς Σαββάτου (26/1) στο «Μελίνα Μερκούρη» για να σηκώσουν την κούπα.

ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ με σκορ 32-24 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παίζοντας εξαιρετικό χάντμπολ, και την επόμενη Τετάρτη (30/1) στη Θεσσαλονίκη θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Άντεξαν ένα ημίχρονο

Κόντρα στην πανίσχυρη Ντιναμό Κουρσκ τα κορίτσια του Θρύλου γνώρισαν την ήττα στη Ρωσία με 75-58.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν σπουδαίες στο α’ μέρος (35-34).

Κορυφαία του Ολυμπιακού η Λικέντρα Τζόνσον (14 π., 10 ρ.).

Ήττα στο Ντουμπρόβνικ (10-6)

Ο Ολυμπιακός έχασε από τη Γιουγκ στο φινάλε του α’ γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ * Οι πρωταθλητές Ευρώπης παραμένουν βέβαια στην τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο φάιναλ 8.

Σοκ στον ΠΑΟ με Παππά

Ο γκαρντ των «πρασίνων» υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Κόντρα στη Μακάμπι απόψε ο Παναθηναϊκός.

Με περίπατο στους «8»

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Κισσαμικό και τον διέσυρε χθες στο ΟΑΚΑ (5-0).

Κλείνει στον ΟΦΗ δανεικός για έξι μήνες ο Γιακουμάκης.

Το… ζευγάρι της χρονιάς!

Στη ρεβάνς του 3-2 της Λάρισας, ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΛ πρόσφεραν σε ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες γκολ και θέαμα! * Οι Αρκάδες πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση με το απίθανο 5-3, υπό βροχή, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» * Ζίζιτς (αυτογκόλ, 7’), Μαρτίνεθ (41’), Βαλιέντε (58’), Καλτσάς (75’), Φερνάντεθ (87’) τα γκολ των γηπεδούχων * Ακόστα (53’), Σικάφκα (60’), Ζίζιτς (75’), οι σκόρερ των Θεσσαλών.

Με δύο νίκες στους «8» (2-1)

Ο Ατρόμητος, μετά την επιτυχία του στη Ριζούπολη με 3-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16», κέρδισε δεύτερη φορά τον Απόλλωνα Σμύρνης και προκρίθηκε πανηγυρικά (συνολικό σκορ 5-1) στα προημιτελικά του Κυπέλλου * Ανανέωσε ο Κυριάκος Κιβρακίδης μέχρι το 2023.

Ο αγώνας της ζωής του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τον Ρότζερ Φέντερερ, αντιμετωπίζει σήμερα (10.30) ακόμα έναν θρύλο του παγκόσμιου τένις, έχοντας απέναντί του τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ημιτελικό του Όπεν Αυστραλίας, στη Μελβούρνη, και θέλει να πάρει την πρώτη νίκη του απέναντι στον Ισπανό των 17 γκραν σλαμ τίτλων.