ΤΟ «ΠΑΖΛ» ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ

Ρίο  Άβε και Μορεϊρένσε θέλουν τον Μιράντα.

ΤΟ «ΠΑΖΛ» ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ

ΜΥΘΙΚΟΣ

Απίστευτος ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ στη Μελβούρνη, κέρδισε το είδωλό του, τον θρύλο του παγκόσμιου τένις, τον κάτοχο 20 γκραν σλαμ, Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους «8» του Όπεν Αυστραλίας, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ!

«ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ»!

«Ήταν η αρχή για κάτι πολύ μεγάλο * Αυτήν τη στιγμή σίγουρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ» είπε ο Έλληνας τενίστας, που έκανε τους χιλιάδες ομογενείς στη Μελβούρνη να παραληρούν.

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

«Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, που έπαιξε καλύτερα από μένα * Τον βλέπω σίγουρα να πηγαίνει ψηλά και για πολύ καιρό».

Γράφει ο Γ. ΣΥΡΙΔΗΣ

ΤΟ «ΠΑΖΛ» ΤΩΝ ΣΤΟΠΕΡ

Ρίο Άβε και Μορεϊρένσε θέλουν τον ΜΙΡΑΝΤΑ * Η επιμονή των Σκοτσέζων για τον ΜΠΟΓΙΑΤΑ (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σέλτικ) * Τα δεδομένα για ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ως έξτρα λύση για τα μετόπισθεν.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ

Δεν σήμαινε τίποτα η παρουσία του στο σαββατιάτικο ματς της Νότιγχαμ * Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στον Πειραιά για να τελειώσει η μεταγραφή.

Γράφει ο ΑΛ. ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Ο «ΑΛΛΟΣ» ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ!

Η ολική μεταμόρφωση του Βραζιλιάνου στο δεύτερο μέρος και η καθοριστική συμβολή του στη νίκη επί του ΠΑΣ * Σε 11 ματς σερί έχει αγωνιστεί βασικός ο 28χρονος χαφ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ!

Ο Σέρβος αμυντικός έχει βάλει φέτος τρία αυτογκόλ, ενώ σε ολόκληρη την καριέρα του αυτό είχε συμβεί μόλις μία φορά σε 250 ματς με τους συλλόγους που έχει παίξει και την εθνική ομάδα της χώρας του!

Γράφουν οι ΧΡ. ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ- Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε στον Χολαργό, αλλά κατάφερε να βγει νικητής στην παράταση, επικρατώντας με 73-68 (61-61 ο αγώνας) * Νέα συγκλονιστική εμφάνιση ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΒ (21 π., 17 ρ.), ανεβασμένος ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ (15 π., 5 ρ.), λυτρωτής στο φινάλε ο ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ * ΜΠΛΑΤ: «Κερδίσαμε παιχνίδι όπου χάσαμε 29 τρίποντα!»

Γράφει ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Τα κορίτσια του Θρύλου κέρδισαν τον Σπόρτιγκ με 81-56, με κορυφαία τη Σταμολάμπρου (20 π.)

ΑΕΛ - ΑΡΗΣ 0-0

ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Η γκίνια για τον αποδεκατισμένο Άρη συνεχίστηκε, έχασε ακόμη δύο παίκτες με τραυματισμό, αλλά άντεξε στην πίεση της Λάρισας, που είχε δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΜΠΙ

Ο Άγγλος στο ντεμπούτο του πέτυχε δύο γκολ (26’, 74’) και οδήγησε τον ΟΦΗ σε άνετη νίκη * Ο Βουό στο 86’ το άλλο γκολ * Με 10 από το 70’ (αποβολή Κυριακίδη) οι Αγρινιώτες * Επεισόδιο με Παπαδόπουλο.

ΣΧΟΛΙΟ Κ. ΧΑΛΕΜΟΣ: ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΚΑΙ ΝΑΜΠΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!

Η Κέρκυρα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στη Σπάρτη (2-1), ανέβηκε στη 2η θέση και κυνηγάει τον πρωτοπόρο Βόλο * Νίκη Ηροδότου, ισοπαλίες σε Τρίκαλα, Καλαμαριά.

ΣΧΟΛΙΟ Κ. ΜΠΕΛΙΑΣ: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ