ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΕ ΟΜΑΡ!

Η πρόταση που θα φτάσει τις επόμενες μέρες από τη Σέλτικ και το μήνυμα του κόουτς Μπρένταν Ρότζερς ότι «τον θέλω τώρα».

ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΕ ΟΜΑΡ!

Η πρόταση που θα φτάσει τις επόμενες μέρες από τη Σέλτικ και το μήνυμα του κόουτς Μπρένταν Ρότζερς ότι «τον θέλω τώρα» * Κλείνει τα αυτιά του ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ, που ψηφίζει «δαγκωτό» Πειραιά! * Και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον χάσει, αλλά οι Σκοτσέζοι θα το παλέψουν, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Γλασκόβης.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Θετικός ο ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ για επιστροφή στην Ελλάδα και ο ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ που περιμένει * Από βδομάδα στην Αθήνα, εκτός απροόπτου, ο ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ.

ΚΑΪΠΕΡΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Στη Νότιγχαμ ο 21χρονος Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη και στο βάθος… Ολυμπιακός!

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΙΡΑΝΤΑ

Κανονικά στα Γιάννινα ο Πορτογάλος, αλλά και ζωηρό ενδιαφέρον από την πατρίδα του και την Αγγλία για να αποχωρήσει άμεσα από το λιμάνι.

ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σε ποια πρόσωπα καταλήγει ο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα του αποψινού ματς στους «Ζωσιμάδες» * Στην Αθήνα έμειναν οι ΣΟΛΔΑΝΟ (ντεμπούτο με Ξάνθη) και ΜΕΡΙΑ * Ίσως στην Τρίπολη ο ΚΑΜΑΡΑ.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

«Κλειδί» για τον Μαρτίνς το γρήγορο γκολ απόψε (17.15, NS1) στα Γιάννινα * Βίντεο χθες στον Ρέντη από τον Πορτογάλο προπονητή και οδηγίες * Σε πόσα ματς έχει σκοράρει νωρίς ο Ολυμπιακός.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Σε κανένα από τα τρία ματς του 2019 ο νεαρός δεν συμπεριλήφθηκε σε αποστολή του Ολυμπιακού * Το τετ α τετ με τον Μαρτίνς και η έξτρα δουλειά του «Τσίμι».

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ

«Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε το διπλό * Έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις».

ΣΤΟ… ΠΟΔΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εκατό οπαδοί έκαναν τη νύχτα μέρα κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων * Χαμός και στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 Ιωαννίνων * «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι», το μήνυμα του Μαρτίνς στους οπαδούς, στο σύνδεσμό τους * «Εσείς είστε ο Ολυμπιακός», η ατάκα του Καρεμπέ στους οπαδούς.

ΔΑΙΜΟΝΑΣ!

Ο αναγεννημένος Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και τρελαίνει κόσμο με τις απίστευτες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα * Η… ασίστ του Μπλατ στον ηγετικό ρόλο του διεθνούς φόργουορντ και η αλλαγή στην ψυχολογία του, που τον έκανε πλέον να παίζει μπάσκετ με τεράστια αυτοπεποίθηση.

Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές κάνει... θραύση, καθώς έχει μέσον όρο 13,2 πόντους με 48,4% ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια, αποτελώντας παράλληλα αμυντικό ογκόλιθο για τους «ερυθρόλευκους» * Η απόδοσή του αποτελεί βαρόμετρο για την εικόνα της ομάδας, την οποία και οδηγεί στις πρώτες θέσεις της Ευρωλίγκας.

Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ ΦΩΝΑΞΕ «ΠΑΡΩΝ».

Ο Βούλγαρος φόργουορντ άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά και έδειξε μέρος του ταλέντου του κόντρα στη Χίμκι * Ακόμη δεν έχουμε δει όλη τη μεγάλη γκάμα του ταλέντου του.

Αθώοι οι βασικοί κατηγορούμενοι για το Koriopolis!

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών απήλλαξε, ύστερα από ακροαματική διαδικασία έξι μηνών, τους Μποροβήλο, Μπάκο, Μπέο και Κομπότη για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Άστραψε και βρόντηξε (11-2)

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Γλυφάδα στον ημιτελικό του φάιναλ φορ και θα διεκδικήσει σήμερα (14.00) το 20ό Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του * Άμυνα από ατσάλι οι πρωταθλητές Ευρώπης, δέχθηκαν γκολ 2’12’’ πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και ενώ το σκορ ήταν 10-0 * Ο Γούνας πρώτος σκόρερ με 4 τέρματα * Αντίπαλος των Πειραιωτών η Βουλιαγμένη, που είχε εύκολο έργο κόντρα στο Περιστέρι (11-1).

Μια κούπα με μπόλικη ίντριγκα…

Η διεξαγωγή, με το αζημίωτο, του ιταλικού Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία προκάλεσε οργίλες αντιδράσεις στη γείτονα * Αιτία, η θέση των γυναικών στο… γήπεδο και στην κοινωνία της ασιατικής χώρας, αλλά και η πρόσφατη δολοφονία του αντιτιθέμενου στο καθεστώς, δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στη Ζαλγκίρις, γνωρίζοντας την ήττα με 82-69, και πλέον το τρένο της πρόκρισης στα πλέι οφ αρχίζει να απομακρύνεται.

Κόντρα στο είδωλό του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 7-6 (7), 6-4) τον Γεωργιανό Νικόλοζ Μπασιλασβίλι στον γ’ γύρο του Όπεν Αυστραλίας και θα αντιμετωπίσει αύριο στη φάση των «16» τον Ρότζερ Φέντερερ, που δήλωσε «πολύ χαρούμενος για τον Στέφανο»!

Πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί η Μαρία Σάκκαρη, καθώς γνώρισε την ήττα από την Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτι (Νο 15) με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και αποχαιρέτησε το πρώτο γκραν σλαμ για το 2019.