ΘΗΡΙΑ!

Παπανικολάου και Μιλουτίνοβ έκαναν πάρτι κόντρα στη Χίμκι (71-57).

ΘΗΡΙΑ!

Παπανικολάου και Μιλουτίνοβ έκαναν πάρτι κόντρα στη Χίμκι (71-57) και οδήγησαν τον Θρύλο στην έβδομη σερί νίκη του στο ΣΕΦ.

Απολαυστικοί και πάλι οι «ερυθρόλευκοι», έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο και παρέμειναν σταθερά σε τροχιά τετράδας.

Σε τρομερή κατάσταση ο Έλληνας φόργουορντ, τελείωσε το ματς έχοντας 14 πόντους, με 4/8 τρίποντα * Απίθανος ο Σέρβος (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ), πολυβόλο ο Στρέλνιεκς (11 πόντοι, με 3/4 τρίποντα), παλικάρι ο Πρίντεζης (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ), μαέστροι Σπανούλης και Ουίλιαμς-Γκος, που μοίρασαν μαζί 15 ασίστ * Αποκάλυψη Βεζένκοφ, που πήρε τα πάνω του με 14 πόντους.

Μπλατ: «Ξέραμε τη σημασία του αγώνα και μπήκαμε με τη σωστή προσέγγιση * Αμυνθήκαμε εξαιρετικά * Ήταν μια καλή νίκη για εμάς * Δεν με εκπλήσσει ο Παπανικολάου * Παράδειγμα ο Βεζένκοφ».

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!

Ξεμπερδεύει άμεσα ο Ολυμπιακός με τον αντι-Γιαννιώτη * Σιγουριά Ιταλών για ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ * Σε ανοικτή γραμμή με ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ (φεύγει από τη Λέστερ) και ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ (μετράει ώρες στη Ζενίτ, «παίζει» και για Νότιγχαμ) * Τι συμβαίνει με ΚΟΤΝΙΚ.

ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Ο ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ περιμένει τηλεφώνημα για να έρθει στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις * Οι Πορτογάλοι έβαλαν ξανά στο «κόλπο» τον ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ.

ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ Η ΣΕΛΤΙΚ

Το έχει πάρει απόφαση να δώσει «γην και ύδωρ» για τον ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ.

Β’ Ισπανίας καλεί ΝΑΟΥΕΛ * Όλα ανοικτά για ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ.

Για 1,5 χρόνο δανεικός στην Ολλανδία ο ΒΡΟΥΣΑΪ * Σειρά παίρνει ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ * Αγγλικά σενάρια για διακοπή δανεισμού του ΜΙΡΑΝΤΑ.

ΜΕ «ΟΔΗΓΟ» ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο ΠΑΣ είναι η ομάδα που έχει νικήσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη τον Ολυμπιακό στην επαρχία κι αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για μεγάλη προσοχή και προσπάθεια στο αυριανό ματς.

Παράδειγμα προς αποφυγήν το φετινό πάθημα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, ο οποίος προερχόταν από εύκολες ήττες στην έδρα του από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά…

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Πέντε γκολ έχει βάλει στον ΠΑΣ ο αρχηγός του Ολυμπιακού και έχει σκοπό να συνεχίσει το σερί.

ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ!

Για τρομερή πρόοδο έκανε λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά περιμένει μεγαλύτερη βελτίωση σε απόδοση και φυσικά στη βαθμολογία.


Φαβορί σαν τα ψηλά… βουνά!

Ξεκινά σήμερα στο Καρπενήσι το 20ό φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου * Οι ημιτελικοί: 18.00, ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Βουλιαγμένης και 20.00, Ολυμπιακός - ΑΝΟ Γλυφάδας * Αύριο στις 14.00 ο μεγάλος τελικός * Αφιέρωμα στο φάιναλ φορ του θεσμού * Ποιον προπονητή θέλει να πιάσει στις κατακτήσεις ο «καπετάνιος» του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος.


O Aλεξίεφ πήρε τ’ όπλο του!

Με 24 πόντους του Τοντόρ Αλεξίεφ ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά με 3-1 (22-25, 26-24, 25-22, 25-19) την τουρκική Μπουγιουκσεχίρ και προκρίθηκε στους «8» του CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική Μπουργκάς.

«Ντροπή αυτό το... γκαράζ που βρομάει... κουζινίλα!»


Το «ΦΩΣ» αναδεικνύει το δίκαιο αίτημα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού για την κατασκευή ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στον Πειραιά * Αστράφτει και βροντά ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος * «Να σταματήσει αυτή η κατάντια, γελάνε οι ξένοι μαζί μας».

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ σελ. 15.