«ΖΟΓΚΛΕΡ» ΚΕΛΒΙΝ!

Τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Πόρτο βάζουν στο «κόλπο» οι Ίβηρες.

«ΖΟΓΚΛΕΡ» ΚΕΛΒΙΝ!

Τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Πόρτο βάζουν στο «κόλπο» οι Ίβηρες * Το «μπάσιμο» της Ατλέτικο Παραναένσε, ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ προς το παρόν από τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του παίκτη για Ευρώπη * Παραμένουν ψηλά στη λίστα οι ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ και ΝΤΙΟΓΟ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ της Νότιγχαμ * Τι συμβαίνει με τον ΡΙΝΚΟΝ της Γκιμαράες.

«ΤΡΕΛΟ» ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΜΕΪΔΑ

Οι Πορτογάλοι μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 28χρονο ακραίο μπακ της Μπενφίκα.

«ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ»

Τι κλίμα εισέπραξαν οι παίκτες του Μαρτίνς μιλώντας με… Θεσσαλονίκη για τη μετά Πρίγιοβιτς εποχή στον ΠΑΟΚ * Η «ερυθρόλευκη» πρόβλεψη ότι ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ μετά τον Σέρβο μέσα στον Γενάρη!

ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έθεσε μεγάλους στόχους, με κορυφαίο τον τελικό του Γιουρόπα στο Μπακού!

ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό, με διετή αναστολή, για όσα έγιναν στο ματς με τη Μίλαν.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Πήραν και άλλη θύρα οι «ερυθρόλευκοι» στο δημοτικό στάδιο της πόλης για το αυριανό ματς.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΑΤΧΟ

Τι ζητάει ο Μαρτίνς από τον Ισραηλινό χαφ και τι δεν του άρεσε από την Ξάνθη.

ΔΕΥΤΕΡΗ «ΧΥΛΟΠΙΤΑ» ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΟΑ

Οι Ιταλοί δεν τα κατάφεραν με ΚΟΥΤΡΗ και πήραν δανεικό χθες τον αριστερό μπακ της Ουντινέζε!

ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Παρά την ήττα στη Μαδρίτη, ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά τετράδας, αλλά επιβάλλεται να δείξει χαρακτήρα μέσα στον Γενάρη κόντρα σε Χίμκι, Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα * Βγήκε από το νοσοκομείο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και θα το προσπαθήσει ενόψει Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΓΡΗ

Ο Γιώργος Μπόγρης έκανε ατομικά ρεκόρ κόντρα στη Ρεάλ και αποδεικνύει πως έχει δικαίως θέση στο ροτέισον του Ντέιβιντ Μπλατ * Ο Αμερικανός κόουτς έχει στον... πάγο τον Αξέλ Τουπάν, που καλείται να «ξυπνήσει» * Μία πάνω, μία κάτω ο Γιάνις Στρέλνιεκς, που ψάχνει τη διάρκεια στην απόδοσή του.

ΝΕΑ ΗΤΤΑ Ο ΠΑΟ

Έχασε με 79-68 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία * ΕΡΤΕΛ (23 π.) και ΣΕΡΑΦΕΝ (14 π.) οι κορυφαίοι για τους Καταλανούς, ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (17 π.) προσπάθησε από τους «πράσινους».

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει!

Το Αιγάλεω βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου στη Γ’ Εθνική και έχει βάλει πλώρη για την άνοδο στα σαλόνια της Φούτμπολ Λιγκ * Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στο «Σίτι» μιλούν στο «ΦΩΣ» ο διοικητικός ηγέτης Άρης Παλτόγλου, ο προπονητής Θεόφιλος Καλύβας, οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Βέρμπης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Γιώργος Μαγκάκης, όπως και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Αποστολίδης.