ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στη Μαδρίτη, αλλά η Ρεάλ τρομερά εύστοχη.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στη Μαδρίτη, αλλά η Ρεάλ τρομερά εύστοχη (13/23 τρίποντα – 56,5%) και έφτασε στη νίκη με 94-78, με πρωταγωνιστή τον Ράντολφ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Το καλύτερο παιχνίδι του έκανε ο Μπόγρης, με ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα (12 πόντοι), πολύ καλός ο Ουίλιαμς-Γκος (13 πόντοι, 5 ασίστ), όπως και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σημείωσε νταμπλ νταμπλ (12 πόντοι, 11 ασίστ), αν και υπέστη εξάρθρωση στο δάχτυλό του.

ΣΚΛΗΡΟ «ΠΟΚΕΡ» ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΗ

Επανέρχεται με νέα προσφορά η ΤΖΕΝΟΑ! * ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τον θέλει η ομάδα της Γένοβας και θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει * Δεν τον έχουν στη λίστα τους μόνον οι Ιταλοί.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2023

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του ο 22χρονος μπακ και σειρά παίρνει ο ΚΑΜΑΡΑ.

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΣΟ»

Σε μία εβδομάδα το πολύ θα έχει τελειώσει με το «μπακ απ» του ΣΑ * Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις.

«ΨΗΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι ΝΤΙΑΣ και ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ της Νότιγχαμ βλέπουν θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού * Τι συμβαίνει με την «καψούρα» του «ερυθρόλευκου» σκάουτινγκ, ΚΙΡΙΛ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ.

Σενάρια για ΡΙΝΚΟΝ (Γκιμαράες) και ΜΙΝΑ (Ατλέτικο Νασιονάλ Κολομβίας)

ΦΕΡΝΕΙ ΚAΙ ΑΛΛΟΝ «ΜΠΑ»!

Μετά τον Σενεγαλέζο στόπερ της Γκαζελέκ, στη Γαλλία κάνουν λόγο για ακόμη έναν παίκτη από τη Λιγκ 2, που προσπαθεί να κλείσει ο Μοντέστο ενόψει καλοκαιριού.

Ακόμη: Τι δεν θέλει να δει με τίποτα ο Μαρτίνς στη Λιβαδειά * Οι έντονες παρατηρήσεις μέσω βίντεο, το τραπέζι της ομάδας στο Μικρολίμανο και ο «πασπαρτού» ΜΑΣΟΥΡΑΣ.

ΩΡΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρώτα παιχνίδια κάθε έτους για το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να συνεχίσει το σερί στη Λιβαδειά * Πρόκληση ωστόσο για τον διεθνή άσο ότι στο γήπεδο του Λεβαδειακού όχι απλώς δεν έχει σκοράρει ή δεν έχει ασίστ, αλλά έχει παίξει μόνο ένα… ημίχρονο σε όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό! * Έτοιμος να «σπάσει» και την κακοδαιμονία με τα 8 δοκάρια στη φετινή σεζόν!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Τι έχει κάνει έως τώρα στη φετινή σεζόν ο καθένας από τους τερματοφύλακες που έχουν εμφανιστεί ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού, για την αντικατάσταση του Γιαννιώτη.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟΧΟ

Ο Ολυμπιακός έχει φέτος τρία ματς στα οποία δεν έχει βάλει γκολ στην Ελλάδα, αλλά απέχει πολύ από το να φτάσει το αρνητικό ρεκόρ του * Στατιστική έρευνα.

ΤΟΝ... ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Η Λαμία κέρδισε με 1-0 στην έδρα της τον Παναθηναϊκό υπό καταρρακτώδη βροχή και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Το γκολ στο 52’ ο Μπαράλες, ενώ οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Κουρμπέλη στο 38’.

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον… Ορτίθ!

Η ιστορία του 42χρονου Μεξικανού παλαίμαχου γκολκίπερ, που από φέρελπις διεθνής «εξώκειλε», αφότου πιάστηκε ντοπέ.
Ο εθισμός του στην κοκαΐνη και η καταδίκη σε 75 χρόνια φυλάκισης για συνέργεια σε σπείρα απαγωγέων, η οποία συνδέεται με το διαβόητο ναρκοκαρτέλ του Κόλπου.

Αποχαιρέτησε τον κόσμο, όχι τη διοίκηση!

Υπέγραψε ο Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ με 25 εκατομμύρια για 4,5 χρόνια.

Στο εξωτερικό ο Μπράνκο για να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη τού Σέρβου, που θα είναι ο Μπεργκ ή ο Μπονατίνι!

Τελειώνει ο χρόνος του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Απογοητευμένος ο Μελισσανίδης από την εικόνα της ομάδας στα Χανιά, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Προσωρινή διακοπή εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά το δυστύχημα με τον 60χρονο εργάτη.

Υπέγραψε στην «Ένωση» έως το καλοκαίρι του 2022 ο Μπακασέτας

Διαδρομή Ηράκλειο - Κάιρο
Πώς οι παίκτες και τα στελέχη που διακρίνονται στον Εργοτέλη παίρνουν μετάθεση στη Βαντί Ντεγκλά * Από τον προπονητή Τάκη Γκώνια, στον Γκανέζο αριστερό μπακ Ισαχάκου Γιακούμπου, που ετοιμάζει βαλίτσες για την Αίγυπτο.

ΠΕΤΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί τις γκέλες που θα κάνει ο ΠΑΟΚ», «Η ομάδα πρέπει να κοιτάει τα δικά της ματς, μην αυτοκτονήσει» λέει ο παλιός μεγάλος άσος του Θρύλου

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ σελ. 14.