ΛΑΒΑ!

Συγκλονιστικός ο Θρύλος έλιωσε στο καμίνι του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό 79-65.

ΛΑΒΑ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΣΕΦ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ 79-65.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο παρκέ από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και έδωσαν με επιβλητικό τρόπο απάντηση στα «πράσινα» σχόλια περί... λευκής πετσέτας.

Θεριό ανήμερο μέσα στη ρακέτα ο τεράστιος Μιλουτίνοβ (18 πόντοι, 18 ριμπάουντ), ασταμάτητος ο Στρέλνιεκς (18 πόντοι, 4/5 τρίποντα), εξαιρετικός ο Παπανικολάου (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 3 ασίστ).

Δέκα τρίποντα και 20 ασίστ από τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ, που έστησαν το δικό τους πάρτι στο Φάληρο.

Πάρτι με λευκές πετσέτες και Νίνο!

Απίθανη ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας * Οι οπαδοί του Θρύλου έσπρωξαν την ομάδα του Πειραιά στον θρίαμβο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο * Λευκές πετσέτες για πικάρισμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πάρτι με... καλεσμένο τον Νίνο και το τραγούδι «είμαι ένας άλλος, ζω σε παράνοια.»

«Άφαντος» στο ΣΕΦ ο Παπαπέτρου * Τα άκουσε από την εξέδρα και είχε μόλις δύο πόντους.

Παππάς: «Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός * Δεν κέρδισε ούτε από τύχη ούτε από σφυρίγματα ούτε από συγκυρίες.»

Πιτίνο: «Τέσσερις κοιτούσαν τον έναν στην επίθεση * Να παίξουν οι παίκτες μου σαν τον Μιλουτίνοφ.»

Μπλατ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε * Δεν μένουμε εδώ, συνεχίζουμε.»

ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Ο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να ανακατέψει την τράπουλα στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν * Πώς θα εντάξει στην ομάδα τα νέα αποκτήματα * Ο κορμός στον οποίο θα στηριχτεί και στο ματς με την Ξάνθη * Διαθέσιμος ο Λάζαρος, έτοιμος και ο Ναουέλ.

ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΣΙΣΕ

Ο Σενεγαλέζος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε εκτός προπόνησης και είναι αμφίβολος για το ματς στα Πηγάδια.

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΠΑΡΝΤΟ

Ο Κολομβιανός εξτρέμ έκανε το τραπέζι σε κάποιους συμπαίκτες του πριν φύγει από την Ελλάδα.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες να ενισχύσουν τα «φτερά» της επίθεσης * Γιατί δεν βιάζονται να φέρουν παίκτη για τα άκρα αύριο! * Τι συμβαίνει με τον ΒΟΥΚΑΝΟΒΙΤΣ που μιλάει συνεχώς για τον Ολυμπιακό.

ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Όλα έτοιμα πλέον για την αγορά του ΣΑ από την Πόρτο * Εκτός προπονήσεων ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ (δεν είναι τραυματίας) και έντονη φημολογία στην Πορτογαλία ότι ο Μαρτίνς έχει ανοιχτές τις «κεραίες» του για τερματοφύλακα.

ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΜΠΑ

Μετά τον Πάρντο που πήγε στην Τολούκα, υπάρχει ομάδα από τη «χώρα των σομπρέρο» που εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ, ο ΟΥΣΙΓΙΟΣ και ο ΚΟΥΤΡΗΣ

O «Γολγοθάς» και η… ανάσταση του Καθόρλα!

Το χρονικό της συγκλονιστικής πορείας του 34χρονου Ισπανού που διέψευσε τους γιατρούς.

Ο «τελειωμένος» από αλλεπάλληλους τραυματισμούς Ίβηρας -που αντιμετώπισε κίνδυνο ακρωτηριασμού του δεξιού του ποδιού λόγω γάγγραινας - όχι μόνο επέστρεψε στα γήπεδα αλλά το βράδυ της Πέμπτης, στο 2-2 της Βιγιαρεάλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σκόραρε τα πρώτα του γκολ στην Πριμέρα ύστερα από 7 χρόνια!